Reagovanje: Nastradalog dječaka odgojila majka

J. S.

BANjALUKA - Jovana Marića (16), koji je poginuo u stravičnoj nesreći 14. januara kada se sa rođacima vraćao sa djedove slave u Imljanima, odgojila je samohrana majka Marinka.

Prema riječima njegovog strica Bore Marića, Jovan je imao nepunih pet mjeseci kada mu je 2004. godine umro otac Momčilo.

- Nakon smrti muža, Marinka se nije preudala, već je sama odgojila i vaspitala njihovo troje djece, ćerku Aleksandru i sinove Jovana i Aleksandra. Sve vrijeme je sa djecom živjela u Banjaluci, tako da nije istina da je Jovan živio sa očevom porodicom i da ga je stric odgojio - kazao je Marić.

On je istakao da se u svakoj normalnoj porodici članovi međusobno pomažu  koliko su u prilici i mogućnosti.

Podsjećamo, Jovan je stradao u prošli utorak kada je “audi” u kojem su bili njih četvoro sletio sa magistralnog puta u Vidovom vrelu kod Kneževa. Automobilom je upravljao Miloš Panić (29), koji je izgubio kontrolu nad volanom u oštroj krivini, te su sletjeli u provaliju. Kobne večeri temperatura je bila u minusu, a pretpostavlja se da je automobil proklizao u krivini zbog neprilagođene brzine i poledice na putu.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana