"Putevima Reublike Srpske" pozitivan revizorski izvještaj nakon 11 godina

Srna
"Putevima Reublike Srpske" pozitivan revizorski izvještaj nakon 11 godina

BANjALUKA - Javno preduzeće "Putevi Reublike Srpske" dobilo je, nakon 11 godina, pozitivan revizorski izvještaj u kojem se navodi da finansijski izvještaji istinito i objektivno pokazuju poziciju preduzeća, njegovu usješnost i tokove.

Nezavisni revizor je naveo i da je ovo preduzeće izvršilo usaglašavanje svojih potraživanja i obaveza, saopšteno je iz "Puteva Republike Srpske".

Vršilac dužnosti direktora ovog preduzeća Nenad Nešić naveo je da se za ovako nešto bori otkako je došao na čelo ove firme.

"Uvijek govorim da su rad i rezultati bitniji od velikih priča i izvještaj nezavisnih revizora o radu žPutevaž potvrđuje da iza tog stava stojim. Svjestan sam da su građani nepovjerljivi prema političarima i zato je ovaj izvještaj posebno važan jer pokazuje da je u Republici Srpskoj moguće da se radi po slovu zakona", naveo je Nešić.

Prema njegovim riječima, pozitivan revizorski izvještaj treba da bude normalna stvar koja se podrazumjeva.

Nešić je podsjetio i da su u prošloj godini izvršeni radovi na više od 270 kilometara saobraćajnica, uključujući izgradnju novih puteva, asfaltiranje i rekonstrukciju, a urađeno je i šest novih kružnih tokova. On je dodao da se na svakom projektu upošljavaju domaće firme zbog nastojanja "Puteva Srpske" da niko ne izgubi posao u ovo teško vrijeme.

"Ono što je najbitnije, putevi u Srpskoj su mnogo bolji danas, nego prije par godina, a saobraćaj je sigurniji. Rezultate našeg rada građani mogu da dodirnu i vide, a ne da samo slušaju priče. U svemu što radim važni su ljudi", naglasio je Nešić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana