Cvijanovićeva čestitala 56 godina postojanja radija Repiblike Srpske

SRNA
Cvijanovićeva čestitala 56 godina postojanja radija Repiblike Srpske

ISTOČNO SARAJEVO - Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović uputila je čestitku direktoru Radija Republike Srpske Draganu Pajiću, uredništvu, novinarima i svim zaposlenima povodom 56 godina postojanja ove medijske kuće.

Cvijanovićeva je istakla da Javni radijski servis Republike Srpske, kao respektabilan medij koji je rastao i sazrijevao sa generacijama svojih slušalaca, zauzima jedno od najznačajnijih mjesta u informativnom sistemu Republike Srpske.

"Čestitam vam 56 godina postojanja u koje ste utkali energiju, znanje i kreativnost da svaka plasirana informacija bude provjerena, brza i tačna, u interesu javnosti i društva u cjelini. U uvjerenju da ćete zadržati svoju prepoznatljivost i sačuvati stečeni ugled i povjerenje, želim vam mnogo uspjeha u daljem radu", navodi se u čestitki srpskog člana i predsjedavajuće Predsjedništva BiH Željke Cvijanović.

Radio Republike Srpske danas obilježava 56 godina postojanja i rada.

Ispisivanje istorije Radija Republike Srpske počelo je 2. februara 1967. godine osnivanjem Radija Banjaluka, koji je krajem 1993. godine uz Srpski radio na Palama integrisan u Srpsku radio-televiziju, današnju Radio-televiziju Republiku Srpske

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana