Цвијановићева честитала 56 година постојања радија Репиблике Српске

СРНА
Цвијановићева честитала 56 година постојања радија Репиблике Српске

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Српски члан и предсједавајућа Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић упутила је честитку директору Радија Републике Српске Драгану Пајићу, уредништву, новинарима и свим запосленима поводом 56 година постојања ове медијске куће.

Цвијановићева је истакла да Јавни радијски сервис Републике Српске, као респектабилан медиј који је растао и сазријевао са генерацијама својих слушалаца, заузима једно од најзначајнијих мјеста у информативном систему Републике Српске.

"Честитам вам 56 година постојања у које сте уткали енергију, знање и креативност да свака пласирана информација буде провјерена, брза и тачна, у интересу јавности и друштва у цјелини. У увјерењу да ћете задржати своју препознатљивост и сачувати стечени углед и повјерење, желим вам много успјеха у даљем раду", наводи се у честитки српског члана и предсједавајуће Предсједништва БиХ Жељке Цвијановић.

Радио Републике Српске данас обиљежава 56 година постојања и рада.

Исписивање историје Радија Републике Српске почело је 2. фебруара 1967. године оснивањем Радија Бањалука, који је крајем 1993. године уз Српски радио на Палама интегрисан у Српску радио-телевизију, данашњу Радио-телевизију Републику Српске

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана