Zekić: Promijeniti vlasničku strukturu Banje Dvorovi

Srna
Zekić: Promijeniti vlasničku strukturu Banje Dvorovi

BIJELjINA - Direktor Banje Dvorovi Milorad Zekić izjavio je danas da je zahvalan zvaničnicima Republike Srpske na podršci inicijativama koje menadžment ove ustanove zastupa već tri godine, a to je da vlasnička struktura Banje mora da se promijeni.

On je izrazio zadovoljstvo zbog današnje posjete visokih zvaničnika Republike Srpske Banji Dvorovi, kao i za pruženu podršku.

Zekić kaže da Banja Dvorovi ne može više da radi na ovakav način.

„Imajući u vidu poziciju banje i to da se nalazi na tromeđi Srbije, Hrvatske i BiH, mi smo značajne kapacitete popunjavali prije svega pacijentima iz Srbije i Hrvatske. Želja nam je da se to vrati, ali se moraju stvoriti svi preduslovi da to normalno funkcioniše”, rekao je Zekić novinarima nakon razgovora sa predsjednikom Republike Srpske Željkom Cvijanović, premijerom Radovanom Viškovićem i srpski članom i predsjedavajućim Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom.

On kaže da zajednički treba realizovati ovu aktivnost u dobroj slozi sa gradonačelnikom i predsjednikom Skupštine grada, a na zadovoljstvo sugrađana i svih stanovnika regije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana