Završen turnir u uličnoj košarci u Kotor Varoši

Srna
Završen turnir u uličnoj košarci u Kotor Varoši

Kotor Varoš - Trijumfom ekipe "MG sistem" u seniorskoj konkurenciji završen je turnir u uličnoj košarci "Kotor Varoš 2018" na kome je učestvovalo 20 ekipa u dvije uzrasne kategorije.

U finalnoj utakmici "MG sistem" savladao je ekipu "Kafe bara OK" rezultatom 14:9, a u polufinalu ekipu "Pekara Obeliks" sa 12:8.


Za najboljeg "trojkaša" sinoć je proglašen Strahinja Jovanović iz pobjedničke ekipe, koji je u konkurenciji 28 takmičara pogodio osam trojki iz 10 pokušaja.

"Turnir u Kotor Varošu jedan je od najbolje organizovanih i sa velikim zadovoljstvom dolazimo u ovaj grad, gdje je pravo uživanje igrati pred publikom koja voli košarku. Čestitam našim rivalima na fer i korektnoj igri i organizatoru na odlično obavljenom poslu", istakao je Jovanović.

Prvo mjesto u kadetskoj konkurenciji osvojila je ekipa JU "Centar za kulturu, sport i informisanje", koja je u finalu savladala ekipu "Pekara Obeliks" rezultatom 11:2.

Pehare, diplome i novčane nagrade najuspješnijim pojedincima i ekipama uručio je načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan.

Organizatori turnira bili su opština Kotor Varoš i JU "Centar za kulturu, sport i informisanje", uz podršku brojnih privrednih subjekata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana