Petar Jokanović novi predsjednik Aktiva mladih SP u Banjaluci

Glas Srpske
Petar Jokanović novi predsjednik Aktiva mladih SP u Banjaluci

Banjaluka - Aktiv mladih gradskog odbora Socijalističke partije Banjaluka izabrao je novog predsjednika, a to je Petar Jokanović, diplomirani pravnik, koji je naslijedio dosadašnjeg predsjednika Nikolu Vukčevića.

Jokanović je rođen 1991. godine, aktivan je član više omladinskih organizacija a kao saradnik i organizator, učestvovao je na više projekata i manifestacijia čiji akcenat je na problemima mladih u Srpskoj.

Zahvaljujući na ukazanom povjerenju, Jokanović je istakao da će Aktiv mladih i u predstojećem periodu nastaviti da provodi politiku i strategiju Socijalističke partije, te pojačati aktivnosti na omasovljenju Aktiva.

Predsjednik Gradskog odbora SP Banjaluka Goran Selak čestitao je Jokanoviću na imenovanju i poručio da je Aktiv mladih jedan od nosilaca politike SP u najvećem gradu Srpske, od kojeg se očekuju inicijative i rješenja po pitanju položaja mladih, zaposlenja i zaustavljanja odlaska ove populacije iz Banjaluke i Republike Srpske.

- Čestitam novom predsjedniku, potpredsjednicima i sekretaru aktiva mladih, a želio bih da zahvalim i dosadašnjem predsjedniku Nikoli Vukčeviću na zalaganju i rezultatima u proteklom periodu. Aktiv mladih je izuzetno važan dio gradske organizacije Socijalističke partije i od njih se očekuju zalaganje, rad i rezultati. Ne sumnjam da će novo rukovodstvo opravdati povjerenje i da će biti važan dio tima gradske organizacije – rekao je predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Banjaluka Goran Selak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana