Otvoren novoizgrađeni put u Grbavcima

Glas Srpske
Otvoren novoizgrađeni put u Grbavcima

Gradiška - Načelnik opštine Gradiška Zoran Adžić danas je u mjestu Šmitrani, u Mjesnoj zajednici Grbavci, predao na upotrebu novoasfaltirani put dužine jedan kilometar, u čiju izgradnju je uloženo 90.000 KM.

Adžić je rekao da se dugo čekalo na izgradnju ovog puta, koji je izuzetno značajan za mještane, kao i za saobraćanje automobila i školskih autobusa.


“Želimo da poboljšamo uslove života u ruralnim područjima Gradiške jer ovo je veoma plodan kraj i vrijedan narod”, naglasio je Adžić.

On je istakao da će lokalna uprava u narednom periodu nastojati da asfaltira i preostalih tri kilometra ovog putnog pravca, koji spaja Mjesne zajednice Grbavce i Donje Podgradce, kao i reginalne puteve Vrbaška-Turjak i Vrbaška-Podgradci.

Predsjednik Mjesne zajednice Grbavci Nenad Šmitran izrazio je zadovoljstvo zbog izgradnje put, navodeći da je u toku ove godine u Grbavcima sanirano klizište, pet kilometara postojećeg asfaltnog puta, uređeni odvodni kanali kraj puteva i postavljeni betonski propusti.

“Mnogo toga je urađeno u ovoj godini. Imamo dobru saradnju sa lokalnom upravom i ako ovako nastavimo biće mnogo bolji uslovi života za mještane Grbavaca”, rekao je Šmitran.

Mještanin Grbavaca Redovan Šmitran zahvalio je načelniku i lokalnoj upravi jer su ispunili obećanje, istučući da se nada da će u narednom godinama biti nastavljena izgradnja puta prema susjednim Donjim Podgradcima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana