OO SNSD Brčko mališanima podjelio 650 paketića

Srna
OO SNSD Brčko mališanima podjelio 650 paketića

Brčko - Opštinski odbor SNSD-a Brčko podijelio je danas novogodišnje paketiće za 650 najmlađih sugrađana, a priređen je i prigodan program u okviru kojeg je odigrana predstava za djecu.

Predsjednik Aktiva žena SNSD-a Slobodanka Ćurčić istakla je da je važno brinuti o mladima i da je ovo jedan od načina na koji to čini SNSD.

Ona je dodala da nije bilo teško organizovati ovakav događaj, jer su svi članovi SNSD-a uvijek spremni da pomognu, podsjećajući da Opštinski odbor stranke, Aktiv žena i Mladi socijaldemokrati svake godine učestvuju u ovoj akciji.

Predsjednik brčanskog SNSD-a Đorđa Kojić rekao je da je SNSD stalno u kontaktu sa građanima i da osluškuje njihove potrebe.

"Planiramo da krajem januara krenemo u obilazak naših mjesnih odbora. Moramo stalno da obilazimo ljude, da čujemo šta su njihovi zahtjevi i da uradimo koliko možemo, a sigurno se može mnogo toga učiniti zajedno", kaže Kojić.

On je svim članovima i simpatizerima SNSD-a, kao i građanima Brčko distrikta, čestitao predstojeće novogodišnje i božićne praznike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana