Jagodić zahvalio građanima Rogatice na povjerenju

Srna
Jagodić zahvalio građanima Rogatice na povjerenju

ROGATICA - Milorad Jagodić, koji je osvojio još jedan mandat načelnika opštine Rogatica sa 3.366 glasova, iskazao je zahvalnost sugrađanima na povjerenju i mogućnosti da i tokom četiri naredne godine bude na čelu opštine, saopšteno je iz ove opštine.


“U protekle četiri godine nastojao sam da riješimo probleme za koje nije bilo sluha nekoliko decenija. Jedan dio je riješen, a sve ostalo riješićemo u periodu koji je pred nama”, poručio je Jagodić, nakon što je danas Centralna izborna komisija objavila zvanične rezultate minulih izbora u ovoj opštini.

Tokom naredne četiri godini u klupama Skupštine opštine Rogatica sjediće osam SNSD-ovih, pet SDS-ovih, po dva PDP-ova i DNS-ova i po jedan odbornik Ujedinjene Srpske i DEMOS-a, navedeno je u saopštenju.

Jagodić je na svojoj “Fejsbuk” stranici napisao da će se Rogatica i dalje kreirati i graditi u skladu sa željama i potrebama svih njenih građana.

“Iako se to podrazumijeva, ipak ću naglasiti da ni u ovom mandatu neću razdvajati sugrađane po tome ko je glasao žzaž, a ko protiv mene. Mi smo demokratsko društvo, Rogatica i njeni resursi pripadaju svima nama”, naveo je Jagodić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana