JU ZZZ RS - Filijala Zvornik: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 04. 04. 2018. godine

JU ZZZ RS

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 04.04. 2018. godine.

 Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

*****************

********************

JU OŠ "VUK KARAYIĆ" VLASENICA

 raspisuje

JAVNI KONKURS

za popunu upražnjenih radnih mjesta

1. Nastavnik razredne nastave, puna norma...................................................2 izvršioca

na određeno vrijeme do povratka radnika sa porodiljskog bolovanja, lice sa iskustvom u struci i položenim stručnim ispitom.

Za navedena radna mjesta, pored opštih uslova utvrđenih Zakonom kojim se utvrđuju radni odnosi i posebnih uslova propisanih u članu 104. stav 1. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj 44/17), kandidati treba da ispunjavaju uslove predviđene Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika i stručnih saradnika u osnovnoj školi ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj: 77/09, 86/10, 25/14 i 76/15).

Pravo učešća na konkursu imaju i lica koja su po propisima važećim do stupanja na snagu Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj 44/17) ispunjavali uslove u pogledu stepena i vrste stručne spreme. Pravo učešća na konkurs imaju i lica iz člana 104. stav 6. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj 44/17).

Prijem radnika u radni odnos izvršiće se u skladu sa članom 115. stav 5. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj 44/17) i odredbama Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj: 102/14 i 45/16) koje nisu u suprotnosti sa Zakonom o osnovnom vaspitanju i obrazovanju ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj 44/17).

- Opšti uslovi koje kandidat treba da ispunjava:

a) da je državljanin Republike Srpske ili Bosne i Hercegovine, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

b) da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili kopijom lične karte,

v) da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa i

g) da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem. Uvjerenje o neosuđivanosti škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

- Uz potpisanu prijavu kandidata koji se prijavljuje na javni konkurs za prijem u radni odnos, pored opštih uslova, kandidat dostavlja dokumentaciju o ispunjenosti posebnih uslova:

1. Ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

2. Ukoliko je raspisan konkurs za prijem u radni odnos lica sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom, kandidat je dužan da dostavi uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu,

3. Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

4. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

5. Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca ukoliko je raspisan konkurs za prijem u radni odnos lica sa radnim iskustvom,

6. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otaybinskog rata RS ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

7. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otaybinskog rata RS ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije boraca,

8. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otaybinskog rata RS ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.

Intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa obaviće se dana 18.4.2018. godine (srijeda) u 9 časova u prostorijama škole.

Kandidati se neće posebno pozivati na intervju, a ukoliko se ne pojave na intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

Radni odnos se zasniva na određeno vrijeme od 4.6.2018. godine, do povratka radnika sa porodiljskog bolovanja.

Konkurs ostaje otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja putem Zavoda za zapošljavanje.

Prijave sa dokazima o ispunjavanju uslova konkursa dostaviti na adresu JU OŠ "Vuk Karayić" Vlasenica, ul. Svetosavska br. 30, 75440 Vlasenica.

***********

JU SŠC "PETAR KOČIĆ" ZVORNIK

raspisuje:

JAVNI KONKURS

za prijem u radni odnos radnika za popunu upražnjenog radnog mjesta:

1. Bibliotekar, lice sa radnim iskustvom u struci, 1 izvršilac, na određeno vrijeme, do kraja nastavne godine,

vrsta stručne spreme: (diplomirani komparativista i bibliotekar; profesor srpskog jezika i književnosti sa položenim stručnim ispitom za bibliotekara)

Uslovi konkursa:

Svi kandidati moraju ispunjavati kako opšte uslove predviđene Zakonom o radu ("Službeni glasnik Republike Srpske" br.1/16), tako i posebne uslove u skladu sa članom 75. Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju ("Službeni glasnik Republike Srpske" br. 74/08, 106/09, 104/11 i 33/14), Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim stručnim i srednjim tehničkim školama ("Službeni glasnik Republike Srpske" br. 29/12, 80/14 i 83/15) i zahtjevima javnog konkursa.

Uz potpisanu prijavu na konkurs, sa adresom prebivališta, brojem telefona i kratkom biografijom, kandidat je dužan dostaviti dokumentaciju o ispunjavanju opštih uslova konkursa i to:

 1) uvjerenje o državljanstvu,

 2) izvod iz matične knjige rođenih,

 3) ljekarsko uvjerenje naknadno dostavlja kandidat koji bude izabran na konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa (ne starije od 6 mjeseci),

 4) da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem. Uvjerenje o neosuđivanosti za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Kandidat je dužan dostaviti i dokumentaciju kojom dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje.      

1) ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent;

2) dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ako u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena. Ukoliko kandidat ne može iz opravdanih razloga pribaviti dokument iz ovog stava konkursa, prosječna ocjena može se dokazati i ovjerenom fotokopijom indeksa;

3) uvjerenje o položenom stručnom ispitu za bibliotekara;

4) uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica;

5) uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca iz kojeg se jasno vidi vrsta posla, stepen stručne spreme i dužina ostvarenog radnog staža po vrstama posla.

Ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije člana porodice poginulog borca, ratnog vojnog invalida i borca Odbrambeno-otaybinskog rata, kandidat je dužan dostaviti i dokumentaciju za određivanje prednosti u slučaju da dva ili više kandidata imaju jednak broj bodova i to:

1) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otaybinskog rata Republike Srpske ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca;

 2) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o  utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otaybinskog rata Republike Srpske ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida;

3) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otaybinskog rata Republike Srpske ako se radi o kandidatu iz kategorije borca.

Testiranje i intervju će se održati u prostorijama škole dana 17.4.2018. godine, u 10 časova za kandidate koji ispunjavaju uslove konkursa i koji su dostavili potpune i blagovremene prijave.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ukoliko kandidat ne pristupi zakazanom pismenom testu i intervjuu, smatraće se da je odustao od konkursa.

Konkurs ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja.

Prijave sa potrebnom dokumentacijom slati poštom na adresu: JU SŠC "Petar Kočić" Zvornik, Vuka Karayića 69, 75400 Zvornik, sa naznakom "ZA KONKURS".

Sve kopije dokumenata treba da budu ovjerene i neće se vraćati kandidatima. Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

********

 OPŠTINA SREBRENICA

 raspisuje:

JAVNI KONKURS

za popunu upražnjenih radnih mjesta

u Opštinskoj upravi opštine Srebrenica

I - Raspisuje se Javni konkurs za popunu upražnjenih radnih mjesta na neodređeno vrijeme u Opštinskoj upravi opštine Srebrenica, i to na mjesto :

1.      Radnik na održavanju čistoće u Mjesnoj kancelariji Skelani..............................jedan izvršilac;

2.      Radnik na održavanju višenamjenskog objekta i ložač centralnog grijanja u Mjesnoj kancelariji Skelani........................................................................................................jedan izvršilac;

3.      Samostalni stručni saradnik za finansijsko upravljanje i kontrolu u Odjeljenju za finansije Opštinske uprave opštine Srebrenica..............................................jedan izvršilac;

II - Opis poslova

Opis poslova utvrđen je Pravilnikom o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta u Opštinskoj upravi opštine Srebrenice ("Službeni glasnik opštine Srebrenica", broj: 2/17 i 1/18).

1. Radnik na održavanju čistoće u Mjesnoj kancelariji Skelani vrši poslove dnevnog čišćenja kancelarijskog prostora, namještaja i ukrasnih predmeta u prostorijama višenamjenske zgrade u Skelanima, posebno prostorija MK Skelani. Pranje i postavljanje zavjesa po potrebi u MK Skelani. Dnevno pranje i čišćenje staklenih površina i toaleta, te uredno vođenje evidencije o istom. Održavanje cvijeća i čišćenje površina oko objekta u kojem je smještena MK Skelani, te održavanje zelenih površina u neposrednoj blizini MK Skelani. Uklanjanje lišća i drugih predmeta iz dvorišta objekta MK Skelani koji onemogućuju ili ugrožavaju nesmetan i bezbjedan prolaz zaposlenih i korisnika usluga. Obavezan je pridržavati se mjera zaštite na radu i da pravilno koristi tehnička, lična i druga zaštitna sredstva na radnom mjestu. Prikupljanje i izbacivanje smeća i otpada iz kancelarija. Odgovoran je za ispravnost i održavanje sredstava rada. Obavezan je obezbijediti osnovna sredstva higijene i o nedostatku istih obavještava šefa MK Skelani koji obezbjeđuje neophodnu nabavku potrošnih materijala. Vrši i druge poslove po nalogu šefa MK Skelani ili načelnika odjeljenja. Šefu MK Skelani podnosi izvještaj o izvršenim aktivnostima.

- Status i kategorija radnog mjesta: namještenik;

2. Radnik na održavanju višenamjenskog objekta i ložač centralnog grijanja u Mjesnoj kancelariji Skelani; Vrši sve vrste preventivnih kraćih popravki na višenamjenskom objektu u kojem je smještena i MK Skelani, te prati rad i kvalitet rada na eventualnim popravkama i rekonstrukcijama objekata. Odgovoran je za pravovremeno zagrijavanje radnih

prostorija. Vodi evidenciju o utrošku sortimenta za zagrijavanje poslovnih prostorija. Kontroliše ispravnost elektro i vodoinstalacija u objektu, te otklanja manje kvarove ili iste prijavljuje nadležnim institucijama. Strogo se pridržava mjera zaštite na radu i pravilnog korišćenja tehničkih, ličnih i drugih zaštitnih sredstva na radnom mjestu. Čisti potreban poslovni prostor i opremu, te je održava u stanju potrebnom za nesmetano korišćenje i upotrebu. Odgovoran je za ispravnost i održavanje sredstava rada. Rukuje radom podstanice i drugih bitnih uređaja za zagrijavanje. Radi i obavlja i poslove fotokopiranja za potrebe MK Skelani. Pribavlja sredstva za rad u manjim količinama po ranijoj nabavci. Radi po potrebi na prijavnoj kancelariji objekta. Materijalno zadužen za opremu i alat na upotrebi. Vrši i druge poslove po nalogu šefa MK Skelani.

- Status i kategorija radnog mjesta: namještenik;

3. Samostalni stručni saradnik za finansijsko upravljanje i kontrolu u Odjeljenju za finansije Opštinske uprave opštine Srebrenica. Obavlja poslove pripreme i praćenja sprovođenja plana za uspostavljanje finansijskog upravljanja i kontrolu, koordinaciju aktivnosti za uspostavljanje i razvoj finansijskog upravljanja i kontrolu, pomoć rukovodiocu subjekta u razvoju i utvrđivanju strategije upravljanja rizicima, priprema i praćenje sprovođenja plana za otklanjanje nedostataka unutrašnjih kontrola, priprema polugodišnjeg i godišnjeg izvještaja o finansijskom upravljanju i kontroli, izvještavanje rukovodiocu subjekta o stanju i razvoju finansijskog upravljanja i kontrola, saradnja sa Centralnom jedinicom za harmonizaciju Ministarstva finansija; samoprocjena pet elemenata finansijskog upravljanja i kontrole utvrđenih članom 6. Zakona o sistemu internih finansijskih kontrola u javnom sektoru Republike Srpske (kontrolno okruženje, upravljanje rizicima, kontrolne aktivnosti, informacije i komunikacija, praćenje i procjena sistema (monitoring), određivanje vizije, misije (razloga postojanja subjekta i djelatnosti subjekta) i ciljeva subjekta, popis poslovnih procesa koji se sprovode u subjektu, opis poslovnih procesa koji se sprovode u subjektu, sastavljanje knjige poslovnih procesa koji se sprovode u subjektu, identifikovanje i procjena rizika, te izrada strategije upravljanja rizicima, analiza postojećih i određivanje potrebnih dodatnih ili nepotrebnih kontrola, donošenje i praćenje sprovođenja plana za otklanjanje nedostataka unutrašnjih kontrola, obavljanje i drugih poslova po nalogu načelnika odjeljenja i izvještavanje o istim.

Status i kategorija radnog mjesta: službenik;

III - Nespojivost i sukob interesa

Kandidat ne može obavljati dužnost, aktivnost ili biti na položaju koji je nespojiv sa dužnošću službenika kako je propisano u članu 44. i 45. Zakona o službenicima i namještenicima u organima jedinice lokalne samouprave ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj: 97/16). Ove odredbe se odnose i na namještenike.

IV - Opšti uslovi

1. da je državljani Republike Srpske, odnosno BiH,

2. da je stariji od 18 godina,

3. da ima opštu zdravstvenu sposobnost,

4. da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u gradskoj, odnosno opštinskoj upravi,

5. da nije otpuštan iz organa uprave kao rezultat disciplinske mjere na bilo kojem nivou vlasti u Bosni i Hercegovini tri godine prije objavljivanja konkursa i

6. da nije u sukobu interesa, odnosno da ne obavlja dužnost koja je nespojiva sa dužnošću službenika u gradskoj, odnosno opštinskoj upravi.

V - Posebni uslovi

-        za radno mjesto pod rednim brojem 1.

•        školska sprema: osnovno obrazovanje; (poželjno III ili IV stepen stručne spreme)

•        radno iskustvo: 1 (jedna) godina radnog iskustva,

-        za radno mjesto pod rednim brojem 2.

•        školska sprema: SSS III ili IV stepen stručne spreme, (SSS - elektroinstalater)

•        radno iskustvo: 6 (šest) mjeseci radnog iskustva u odgovarajućem stepenu obrazovanja,

-        za radno mjesto pod rednim brojem 3.

•        Školska sprema: VII - VSS ili I ciklus (240 ECTS bodova) ekonomskog smjera

•        radno iskustvo: 2 (dvije) godine radnog iskustva u odgovarajućem stepenu obrazovanja

•        stručni ispit: položen stručni ispit

•        posebno znanje: Rad na računaru

VI - Potrebna dokumenta

Uz prijavu na konkurs, kandidati su dužni priložiti dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova:

(1) Uz prijavu na konkurs, kandidati su dužni priložiti dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova:

(2) Kao dokaz o ispunjavanju posebnih uslova kandidat prilaže fotokopije:

1. diplome o završenoj stručnoj spremi, (za poziciju 1., 2., i 3.)

2. uvjerenja o položenom stručnom ispitu za rad u upravi, odnosno izjave kojom se kandidat obavezuje da će u roku od šest mjeseci položiti stručni ispit ukoliko bude zaposlen ili rješenje o oslobađanju od obaveze polaganja stručnog ispita za rad u upravi u skladu sa Uredbom o stručnom ispitu za rad u upravi Republike Srpske ("Službeni glasnik Republike Srpske", br: 68/11, 85/11 i 7/15), (za poziciju 3.)

3. isprave kojom se dokazuje radno iskustvo u struci ( potvrda, rješenje ili drugi akt iz kojeg se vidi na kojim poslovima, sa kojom stručnom spremom i u kom periodu je stečeno radno iskustvo), (za poziciju 1., 2., i 3.)

4. dokaz o poznavanju rada na računaru ( za poziciju 3) kandidat dostavlja uvjerenje škole ili druge institucije koja se bavi obučavanjem rada na računaru, uvjerenje fakulteta o provjeri znanja rada na računaru, položenom ispitu iz informatike ili drugu ispravu fakulteta (fotokopija indeksa) koja potvrđuje poznavanje ili znanje rada na računaru, diplomu ili drugu ispravu koja potvrđuje stečeno zvanje ili zanimanje koje je neposredno u vezi sa radom na računaru, odnosno svjedočanstvo o završenoj srednjoj stručnoj spremi o položenom predmetu iz informatike.

(3)Kao dokaz o ispunjavanju opštih uslova kandidat prilaže fotokopiju lične karte ili pasoša i fotokopiju uvjerenja o državljanstvu Republike Srpske, odnosno Bosne i Hercegovine, i izjave da kandidat:

1. nije pod optužnicom Međunarodnog suda za ratne zločine počinjene na području bivše Jugoslavije u Hagu i da nije odbio naredbu da se povinuje pred Tribunalom (član IX stav 1. Ustava BiH),

2. nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u gradskoj upravi,

3. nije otpuštan iz organa uprave kao rezultat disciplinske mjere, na bilo kojem nivou vlasti u Bosni i Hercegovini, tri godine prije objavljivanja konkursa i

4. da ne postoji nespojivost u skladu sa poglavljem III konkursa.

5. navedene izjave sastavni su dio propisanog obrasca Prijave na konkurs i ne dostavljaju se posebno.

6. dokaz o opštoj zdravstvenoj sposobnosti dostavljaju samo izabrani kandidati.

(4) Kandidat koji se prijavljuje na više radnih mjesta dostavlja jednu prijavu, u kojoj navodi pozicije za koje se prijavljuje, sa ostalom traženom dokumentacijom kako je navedeno.

VII - Usmeni intervju i izbor kandidata

Sa svim kandidatima koji budu ispunjavali uslove konkursa Komisija za sprovođenje Javnog konkursa obaviće usmeni intervju. Za poziciju broj 3 konkursna komisija će izvršiti provjeru znanja kandidata o opštem upravnom postupku, poznavanju načina funkcionisanja i organizacije lokalne samouprave i poznavanju poslova radnog mjesta za koje je kandidat konkurisao.

O mjestu i vremenu održavanja intervjua kandidati će biti obaviješteni pojedinačno usmenim ili pismenim putem i putem internet stranice opštine Srebrenica.

Prvorangirani kandidat, po prijedlogu Komisije, dužan je da u roku od sedam dana od dana prijema obavještenja Komisije dostavi dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova u originalu ili ovjerenoj fotokopiji, i ovjerenu izjavu o ispunjenosti uslova iz poglavlja VI, stav ( 3) tačka 1), 2), 3) i 4), kao i dokaz o opštoj zdravstvenoj sposobnosti.

Ako prvorangirani kandidat u propisanom roku ne dostavi dokaze iz prethodnog stava, ili ako na osnovu dostavljenih dokaza Komisija utvrdi da kandidat ne ispunjava opšte ili posebne uslove, pozvaće sljedećeg kandidata, po broju osvojenih bodova sa liste uspješnih kandidata, da postupi u skladu sa odredbama stava 2. ovog poglavlja.

VIII - Rok za podnošenje prijava

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja konkursa.

Prijava za učešće na Javnom konkursu podnosi se na propisanom obrascu - Prijava na javni konkurs, koja se može preuzeti u šalter sali opštine Srebrenica.

Sve rubrike u prijavnom obrascu moraju biti čitko popunjene, uz obavezan svojeručni potpis, kojim se potvrđuju navodi iz izjava čiji se sadržaj ne dokazuje posebnim dokumentima, a odnose se na ispunjavanje dijela opštih uslova propisanih članom 67. stav 1. Zakona, a koji su navedeni u stavu (3) t. 1, 2, 3 i 4, poglavlja VI konkursa.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

Prijave se mogu dostaviti lično ili putem pošte, na adresu: Opština Srebrenica, ulica Srebreničkog odreda bb, sa naznakom: Prijava na Javni konkurs za popunu upražnjenih radnih mjesta u Opštinskoj upravi opštine Srebrenica.

Dokumenti priloženi uz prijavu na konkurs neće se vraćati kandidatima.

Kontakt osoba: Vladan Milovanović, šef kabineta; telefon: 056/445-507.

Javni konkurs će biti objavljen u "Službenom glasniku Republike Srpske, u dnevnom listu "Glas Srpske" i na internet stranici opštine Srebrenica.

Ako konkurs ne bude objavljen istovremeno, rok će se računati od dana posljednjeg objavljivanja.                                                                                 *******************

JU OŠ "SVETI SAVA"

 ZVORNIK

 raspisuje:

KONKURS

za upražnjena radna mjesta

1. Nastavnik ruskog jezika - pripravnik, 1 izvršilac, puna norma časova, na određeno vrijeme do povratka radnika sa bolovanja u centralnoj školi u Zvorniku.

2. Nastavnik geografije, 1 izvršilac sa radnim iskustvom za 4 časa nastave sedmično na određeno vrijeme do povratka radnice sa trudničkog i porodiljskog bolovanja u centralnoj školi u Zvorniku.

Pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu, kandidati treba da imaju odgovarajuću stručnu spremu propisanu Zakonom o osnovnom obrazovanju i vaspitanju ("Službeni glasnik Republike Srpske", 44/17) i Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača ("Službeni glasnik RS", broj: 77/09, 86/10, 25/14,76/15).

Prijem u radni odnos izvršiće se u skladu sa Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi ("Službeni glasnik RS", broj 102/14 i 45/16).

Kandidati su dužni dostaviti sljedeću dokumentaciju:

1) Prijavu na konkurs (potpisanu od strane kandidata ), sa adresom, kontakt telefonom, kraćom biografijom i spiskom dokumenata koji se dostavljaju.

2) Ovjerenu kopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

3) Ukoliko je raspisan konkurs za prijem u radni odnos lica sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom, kandidat je dužan da dostavi uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu,

4) Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

5) Izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerena kopija lične karte,

6) Uvjerenje o državljanstvu,

7) Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

8) Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca ukoliko je raspisan konkurs za prijem u radni odnos lica sa radnim iskustvom.

-2-

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa, obaviće se intervju dana 17.4.2018. godine ( utorak) u 12 sati u

prostorijama JU OŠ "Sveti Sava" u Zvorniku.

Kandidati se neće posebno pozivati na intervju, a ukoliko se ne pojave na intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Nepotpune i neblagovremene prijave, kao i prijave kandidata koji ne ispunjavaju uslove konkursa neće se uzimati u razmatranje.

Konkurs ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja u novinama "Glas Srpske" Banjaluka.

Prijave na konkurs sa potpunom dokumentacijom dostaviti na adresu: JU OŠ "Sveti Sava" Zvornik, ul. Svetog Save 71A, sa naznakom: "Prijava na konkurs".

Kontakt telefon: 056/490-615

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana