JU ZZZ RS - Filijala Prijedor: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 17.05.2017.

JU ZZZ RS

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 17.05. 2017. godine.

Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

***************

JU GIMNAZIJA "SVETI SAVA" PRIJEDOR

NIKOLE PAŠIĆA 6

79101 PRIJEDOR

 KONKURS

za prijem radnika na upražnjeno radno mjesto

1. Pedagog, 1 izvršilac na određeno vrijeme do povratka radnice sa porodiljskog odsustva

­ Za navedeno radno mjesto se prima lice sa iskustvom i položenim stručnim ispitom za rad u nastavi.

I Opšti uslovi su:

1) da je državljanin RS ili BiH, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu;

2) da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili kopijom lične karte;

3) da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem, koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat, nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa;

4) da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem. Uvjerenje o neosuđivanosti škola pribavlja službenim putem za izabranog kandidata, a prije zasnivanja radnog odnosa.

 

II Posebni uslovi u skladu sa članom 75. Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju, i članovima 2. i 3. Pravilnika o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u Gimnaziji, kandidati su obavezni dostaviti:

1. Ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova i sljedeće stručno zvanje za:

- diplomirani pedagog

- profesor pedagogije

- profesor pedagogije i psihologije.

 

2. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u nastavi.

 

Uz potpisanu prijavu i dokumentaciju iz člana 7. Pravilnika potrebno je dostaviti dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslova, kao i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima iz člana 9. Pravilnika.

1. Ovjerena fotokopija diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent.

2. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u nastavi.

3. Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ako u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena;

4. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje na području jedinice lokalne samouprave gdje je kandidat prijavljen o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica, a nakon sticanja stručne spreme tražene konkursom;

5. Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca kod kojeg je kandidat bio zaposlen na radnom mjestu koje odgovara stručnoj spremi koja se traži ovim konkursom. Uvjerenje treba da sadrži podatke propisane članom 19. Pravilnika o kriterijumima i proceduri prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi;

6. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca;

7. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.

8. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca.

 

­ Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

­ Testiranje i intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, te ispunjavaju uslove konkursa će se obaviti dana 5.6.2017. godine u prostorijama škole.

- Testiranje kandidata će se obaviti u 12 časova

- Intervju sa kandidatima u 13 časova.

Prijavljeni kandidati neće se posebno pozivati na testiranje i intervju, a ukoliko se ne pojave na testiranju ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

­ Nepotpune i neblagovremene prijave neće biti razmatrane.

­ Konkurs je otvoren 8 dana od dana javnog objavljivanja.

­ Lično potpisane prijave sa dokazima o ispunjavanju opštih i posebnih uslova konkursa dostaviti u zatvorenoj koverti. Prijave slati na adresu škole, a na koverti obavezno naznačiti - Za Komisiju za izbor - NE OTVARAJ (navesti obavezno ime i prezime kandidata, adresu stanovanja i kontakt telefon). Prijave se mogu dostaviti lično na protokol škole ili putem pošte.

***************************

 

JU GIMNAZIJA "PETAR KOČIĆ"

79220 NOVI GRAD

Dositeja Obradovića 6

Tel./faks: 052/751-172, 751-839

JAVNI KONKURS

za izbor i imenovanje direktora škole

Za direktora škole može da bude izabrano lice koje ispunjava opšte i posebne uslove.

1. Opšti uslovi su:

- da ima opštu zdravstvenu sposobnost za rad

- da je stariji od 18 godina

- da je državljanin RS, BiH

2. Posebni uslovi:

a) da ima završen prvi ciklus odgovarajućeg studijskog programa ili ekvivalent

b) da ima najmanje pet godina radnog iskustva u vaspitno-obrazovnom radu u školi;

v) da nije osuđivan pravosnažnom presudom na bezuslovnu kaznu zatvora i da se protiv njega ne vodi krivični postupak

g) da ima predložen program rada i ističe se u realizaciji ili organizaciji vaspitno-obrazovnog procesa u školi.

Kandidati za izbor i imenovanje direktora ne mogu obavljati dužnost, aktivnost ili biti na položaju koji dovodi do sukoba interesa kako je propisano odredbama Zakona o sprečavanju sukoba interesa u organima vlasti RS, niti mogu biti na funkciji u političkoj stranci - član 5. Zakona o ministarskim, vladinim i drugim imenovanjima RS.

- Uz prijavu na konkurs kandidati treba da dostave ovjerene fotokopije ili originale sljedećih dokumenata:

- uvjerenje o državljanstvu;

- izvod iz matične knjige rođenih;

- diploma o završenoj stručnoj spremi;

- dokaz o dužini radnog iskustva u prosvjeti (najmanje pet godina),

- ljekarsko uvjerenje (dostavlja kandidat koji bude izabran, ne starije od 6 mjeseci);

- uvjerenje da se protiv njega ne vodi krivični postupak;

- uvjerenje da nije osuđivan pravosnažnom presudom na bezuslovnu kaznu zatvora (zatražiće po službenoj dužnosti škola za kandidata koji bude izabran putem konkursa, a prije zasnivanja radnog odnosa);

- prijedlog programa rada direktora škole.

- Direktor škole bira se na period od 4 (četiri) godine.

Mandat se računa od dana stupanja na dužnost.

Predloženi kandidat može da stupi na dužnost nakon što dobije saglasnost od resornog ministra ili nakon što protekne rok od 30 dana u kojem roku je ministar dužan odlučiti o predloženom kandidatu.

Odmah na početku mandata direktor će proći edukaciju po programu koji je propisalo Ministarstvo prosvjete.

- Konkurs je otvoren 15 dana od dana objavljivanja u dnevnim novinama "Glas Srpske".

Svi kandidati će o odluci o izboru direktora škole biti obaviješteni pismenim putem u roku od 8 dana od dana donošenja iste.

Prijave sa navedenim dokumentima mogu se dostaviti putem pošte na adresu škole. Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

 ********************

JU OŠ "DESANKA MAKSIMOVIĆ"

BRANISLAVA NUŠIĆA 7

79101 PRIJEDOR

KONKURS

za izbor i prijem stručnog saradnika

1. Bibliotekar, 1 izvršilac na neodređeno vrijeme, sa iskustvom i sa položenim stručnim ispitom za obavljanje bibliotečke djelatnosti;

Pored opštih uslova predviđenih Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi,  kandidati treba da ispunjavaju i posebne uslove propisane članom 105. i 106. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju, i Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača.

Opšti uslovi koje kandidat treba da ispunjava:

- da je državljanin RS ili BiH, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

- da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili ovjerenom kopijom lične karte,

- da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od 6 mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa i

- da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem (uvjerenje o neosuđivanosti škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa).

Posebni uslovi koje kandidat treba da ispunjava:

- da ima odgovarajući nivo obrazovanja - završen prvi ciklus studijskog programa i stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent, odnosno višu ili visoku stručnu spremu, shodno članu 5. tačka g) Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača;

- položen stručni ispit za obavljanje bibliotečke

djelatnosti.

Uz potpisanu prijavu i dokumentaciju kojom se dokazuje ispunjavanje opštih uslova potrebno je dostaviti dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima propisanim Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi, a ona podrazumijeva:

a) ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

b) dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

v) uvjerenje o položenom stručnom ispitu za obavljanje bibliotečke djelatnosti,

g) uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

d) uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca,

đ) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

e) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije borca,

ž) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Prijem u radni odnos vršiće se u skladu sa Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi, a na osnovu liste kandidata utvrđene bodovanjem po kriterijima propisanim ovim pravilnikom.

Konkurs ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja. Izabrani kandidat dužan je dostaviti ljekarsko uvjerenje o zdravstvenoj i radnoj sposobnosti (ne starije od 6 mjeseci) prije zasnivanja radnog odnosa.

Prijave sa potrebnim dokumentima mogu se dostaviti lično u školu ili putem pošte na adresu škole, sa naznakom "za konkurs".

Kandidati koji ispunjavaju uslove konkursa, a prijave su im potpune i blagovremene, biće podvrgnuti testu i intervjuu, a isti će biti obavljen u prostorijama škole dana 30.5.2017. godine godine u 11 časova, te stoga kandidati neće biti pojedinačno obavještavani o terminu istoga, a o terminu za intervju će biti obaviješteni na testiranju.

Kandidati koji se ne pojave na testiranju ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Neblagovremene i nepotpune prijave neće biti uzete u razmatranje.

******************

INDUSTROPROJEKT AD PRIJEDOR

ul. Vožda Karađorđa br. 14

Tel. (052) 232-645 , 234-646

KONKURS

za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme

1. Diplomirani inženjer elektrotehnike (VSS) ...................................1 izvršilac

VSS (VII st. str. spr.) - završen elektrotehnički fakultet

Tri godine radnog iskustva na poslovima izrade projektne dokumentacije.

Posjedovanje licence za izradu projektne dokumentacije

2. Diplomirani inženjer mašinstva (VSS) - termotehničke instalacije ............. 1 izvršilac

Tri godine radnog iskustva na poslovima izrade projektne dokumentacije

Posjedovanje licence za izradu projektne dokumentacije

3. Diplomirani inženjer građevine - hidro smjer (VSS) ................ 1 izvršilac

Tri godine radnog iskustva na poslovima izrade projektne dokumentacije

Posjedovanje licence za izradu projektne dokumentacije

4. Diplomirani inženjer arhitekture (VSS) ............................................................1 izvršilac

Tri godine radnog iskustva na poslovima izrade urbanističke dokumentacije i projektovanja

Ukoliko ne bude zainteresovanih kandidata koji ispunjavaju navedeni uslov, u obzir dolaze i kandidati bez radnog iskustva

Obavljanje radnih zadataka je u Prijedoru ("INDUSTROPROJEKT" a.d. Prijedor)

5. Diplomirani inženjer građevine - smjer niskogradnja (VSS) ..... 1 izvršilac

Tri godine radnog iskustva na poslovima izrade projektne dokumentacije (projektovanje saobraćajnica i sl.)

Posjedovanje licence za izradu projektne dokumentacije

6. Diplomirani inženjer građevine - konstruktivni smjer (VSS)..... 1 izvršilac

Pet godina radnog iskustva na poslovima izrade projektne dokumentacije

Posjedovanje licence za izradu projektne dokumentacije

Opšti uslovi koje kandidati treba da ispunjavaju

- da je državljanin BiH,

- da ima opštu zdravstvenu sposobnost,

- položena B kategorija za upravljanje motornim vozilom,

- poznavanje rada na računaru,

- poznavanje engleskog jezika

Posebni uslovi

Uz prijavu na konkurs treba dostaviti:

- uvjerenje o državljanstvu (ne starije od 6 mjeseci) u originalu ili ovjerenu fotokopiju,

- dokaz o školskoj spremi (diploma o završenom fakultetu)

- licencu (ovjerenu fotokopiju)

- dokaz o radnom iskustvu (ovjerenu kopiju radne knjižice)

- biografiju

- izvod iz matične knjige rođenih

- dokaz o položenoj B kategoriji

- dokaz o zdravstvenoj i psihofizičkoj sposobnosti će biti u obavezi dostaviti samo izabrani kandidati

Obavljanje radnih zadataka moguće je u kancelariji u Banjaluci za dipl. inž. elektrotehnike i dipl. inž. mašinstva.

Rok za podnošenje prijava za popunu radnog mjesta je 15 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu "Glas Srpske".

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati prilikom izbora kandidata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana