JU ZZZ RS - Filijala Prijedor: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 09. 08. 2017.

JU ZZZRS

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 09.08. 2017. godine.

 Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

******************

JU SŠC "NIKOLA  TESLA"

KOZARSKA DUBICA

Dositejeva  bb, 79240  Kozarska  Dubica,

tel. ++387 52 416-306, faks: ++387 52 424-370, 

E-mail: ss34@skolers.org  

 

JAVNI  KONKURS

za  popunu upražnjenog  radnog mjesta

 

1. Profesor njemačkog jezika, 18 časova, na određeno vrijeme radi zamjene odsutnog radnika (neplaćeno odsustvo), a najduže do 30.6.2018. godine,  pripravnik....................................................................................1 izvršilac

 

Svi kandidati  moraju ispunjavati opšte uslove predviđene Zakonom  o  radu ("Sl. glasnik RS", br.1/16), kao i uslove iz člana 75. Zakona  o srednjem  obrazovanju i vaspitanju ("Sl. glasnik RS br.74/08, 106/09, 104/11 i 33/14), Pravilnika o vrsti stručne spreme nastavnika i saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama ("Sl. glasnik RS" br.29/12, 80/14 i 83/15), Pravilnika o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u gimnaziji ("Sl. glasnik Republike Srpske broj:34/15).

Prijem kandidata u radni odnos vršiće se na osnovu Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi ("Sl. glasnik RS", broj 102/14 i 42/16).

Potrebna dokumentacija

   Uz obaveznu potpisanu prijavu i kraću biografiju kandidati treba da  dostave originale ili  ovjerene fotokopije (ovjera ne smije biti starija od 6 mjeseci)  sljedećih dokumenata kojima se dokazuje ispunjavanje opštih i posebnih uslova.

        I   Opšti uslovi se dokazuju sljedećom dokumentacijom:

1)  Da je državljanin RS – uvjerenjem o državljanstvu,

2)  Da je punoljetan – izvodom iz matične knjige rođenih ili ovjerenom  fotokopijom lične karte,

 3)  Da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem o psihičkoj, fizičkoj i zdravstvenoj  sposobnosti (ne starijim  od 6 mjeseci) izdatim od nadležne ustanove, koje će  dostaviti kandidat koji bude odabran po    konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa;  
4) Da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična dijela protiv  dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem. Uvjerenje o neosuđivanosti za izabranog kandidata škola će zatražiti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

 

 

    II     Posebni uslovi se dokazuju dokumentacijom propisanom Zakonom o srednjem obrazovanju i vaspitanju kao i  Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi, a na osnovu kojih će se izvršiti bodovanje i rangiranje prijavljenih kandidata:

1.  Ovjerena fotokopija diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju, sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova i stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

 

2. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje na području jedinice lokalne samouprave gdje je kandidat prijavljen o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica, a nakon sticanja stručne spreme tražene konkursom;


3. Uvjerenje izdato od  visokoškolske ustanove ili dodatak diplomi o prosječnoj ocjeni tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena, a u izuzetnim slučajevima, ukoliko kandidat ne može iz opravdanih razloga pribaviti prethodno navedena dokumenta, prosječna ocjena se može dokazati i ovjerenom fotokopijom indeksa;


4. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za  boračko-invalidsku  zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca;


5. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za  boračko-invalidsku  zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida;


6. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za  boračko-invalidsku  zaštitu o utvrđenom statusu  borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS  ako se radi o kandidatu iz kategorije borca.

Dostavljena dokumentacija i drugi dokazi će se bodovati od strane Komisije na način i u skladu sa odredbama Pravilnika o kriterijumima i proceduri  prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi.

 

 

 

Rok za učešće na konkursu i način dostavljanja prijave

Prijave se mogu dostaviti   poštom ili lično  na sledeću adresu škole, sa naznakom "za konkurs" i navesti radno mjesto na koje se konkuriše (ne otvarati).

Rok za podnošenje prijave je 8 (osam) dana od dana objavljivanja konkursa posredstvom Zavoda za zapošljavanje RS.

Neblagovremene i nepotpune prijave, kao i prijave kandidata koji ne ispunjavaju uslove konkursa  neće se uzeti u razmatranje, već će se evidentirati, uz konstataciju da prijave na javni konkurs nisu dostavljene blagovremeno i/ili da nisu potpune, a nakon toga Komisija predlaže direktoru škole donošenje zaključka kojim se prijava odbacuje.

Sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove utvrđene ovim konkursom, Komisija za izbor obaviće testiranje i intervju dana 21.8.2017. godine u 8 časova.

Kandidati se neće posebno pozivati na test i intervju, a ako se ne pojave na testiranju ili intervjuu u zakazanom terminu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Dostavljena dokumentacija školi po ovom konkursu se neće vraćati kandidatima.

 Škola će pismenim putem obavijestiti sve učesnike o ishodu konkursa .

             **********************                                                                                          

 

PREDUZEĆE ZA MONTAŽNO PROIZVODNE I USLUŽNE DJELATNOSTI "BOSNAMONTAŽA" AD PRIJEDOR

dana, 2.8.2017. raspisuje:

KONKURS

za  radno mjesto:

1. Električar na održavanju_________________1 izvršilac

Opšti uslovi:

da ima opštu zdravstvenu sposobnost

da se proti kandidata ne vodi krivični postupak

radno iskustvo  u struci

Posebni uslovi:

-  diploma  srednje stručne spreme (KV, VKV, SSS) elektro smjera

-   kopija vozačke dozvole  B kategorije  (nije uslov)

-   uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti kandidati će dostaviti nakon prijema

Prijave na konkurs zajedno sa dokazima i biografijom  mogu se dostaviti na mejl: [email protected], lično ili putem pošte na adresu "Bosnamontaža" a.d. Prijedor, Rudnička bb. 79101 Prijedor. Sve potrebne informacije mogu se dobiti putem telefona 052/232-680 svakog radnog dana od 8 do 15 časova. Rok za prijavljivanje kandidata je od dana objavljivanja do popune.

             

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana