JU ZZZ RS - Filijala Prijedor: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 03. 01. 2018. godine

JU ZZZRS

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 03.01. 2018. godine.

 Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

****************

JU "SREDNjOŠKOLSKI CENTAR PRIJEDOR" U PRIJEDORU

Nikole Pašića 4

79101 Prijedor

KONKURS

za prijem radnika u radni odnos

1. Profesor stručnih predmeta medicinske struke dr medicine, /bez radnog iskustva / na neodređeno vrijeme puna norma 20 časova.

2. Profesor matematike /bez radnog iskustva/ na određeno vrijeme do 31.8.2018. god. 18 časova.

3. Profesor biologije /bez iskustva / na određeno vrijeme do povratka radnika sa trudničkog bolovanja 20 časova.

4. Stručni saradnik - psiholog škole/sa iskustvom/ na neodređeno vrijeme.

 1. Pored opštih uslova propisanih Zakonom o radu kandidati treba i da ispunjavaju potrebne uslove propisane Zakonom o srednjem obrazovanju i vaspitanju član 75. i Pravilnika o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama i Pravilnika o kriterijumima i proceduri prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi.

 Uz potpisanu prijavu kandidati treba da dostave ovjerene kopije sljedećih dokumenata, a u skladu sa članom 28. stav 1. Zakona o radu, te tačkom 7. i 8. Pravilnika o kriterijumima i proceduri prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi.

 Opšti uslovi su:

1. Da je državljanin RS ili BiH, a to dokazuje uvjerenjem o državljanstvu.

2. Da je punoljetan a to dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili kopijom lične karte.

3. Da je radno sposoban , i to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem, koje ne može biti starije od 6 mjeseci a koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa.

4. Da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.

 Uvjerenje o neosuđivanosti iz stava 1. tačke 4. ovog člana za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

 Posebni uslovi:

1. Dr medicine, bez iskustva,

2. Profesor matematike, bez iskustva,

3. Profesor biologije, bez iskustva,

4. Diplomirani psiholog, /sa iskustvom najmanje 3 godine. /

 1. Kandidat uz potpisanu prijavu i dokumentaciju iz opštih uslova potrebno je dostaviti i dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima iz člana 7. i 8. navedenog pravilnika.

1. Ovjerena fotokopija diplome o završenim prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova u kojim je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent.

2. Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena .

3. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica.

4. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje na području lokalne samouprave gdje je kandidat prijavljen o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica.

5. Uvjerenje o radnom stažu izdato od strane ranijeg poslodavca a koje sadrži podatke: vrsta posla, dužina ostvarenog radnog staža.

6. Uvjerenje opštinskog /gradskog organa uprave nadležnog za boračko- invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno- otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca.

7. Uvjerenje opštinskog /gradskog organa uprave nadležnog za boračku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Obrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.

8. Uvjerenje opštinskog /ratnog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije boraca.

Kandidati su dužni da na prijavi tačno navedu koja dokumenta dostavljaju uz prijavu.

 Prijave se mogu dostaviti lično ili poštom preporučeno na adresu škole sa naznakom Javni konkurs za popunu upražnjenih radnih mjesta NE OTVARATI.

 Rok podnošenja prijave je 8 dana od dana objavljivanja konkursa.

 Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

 Kandidati koji ispunjavaju uslove utvrđene ovim konkursom dužni su pristupiti intervjuu i testiranju, koji će se obaviti dana, 18.1.2018.  godine, u 10 časova.

 Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ukoliko se ne pojave na testiranje ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

 Kandidati su dužni dostaviti ovjerene fotokopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

***********

JU "SREDNjOŠKOLSKI CENTAR PRIJEDOR" U PRIJEDORU

Nikole Pašića broj 4.

79101 Prijedor

JAVNI KONKURS

za izbor i imenovanje direktora JU" Srednjoškolski centar Prijedor"

u Prijedoru

 I Predmet

Školski odbor, JU"Srednjoškolski centar Prijedor" u Prijedoru raspisuje Javni konkurs za izbor i imenovanje direktora, JU"Srednjoškolski centar Prijedor " u Prijedoru.

II Opis poslova

Direktor škole rukovodi radom škole i odgovoran je za zakonitost rada i uspješno obavljanje djelatnosti škole. Za svoj rad odgovara Školskom odboru i ministru.

Direktor škole odgovoran je i za obavljanje ostalih poslova utvrđenih Zakonom o sistemu javnih službi i Statutom škole.

III Mandat

Direktor, JU "Srednjoškolski centar Prijedor" u Prijedoru se bira na period od 4 /četiri / godine i po isteku mandata može biti ponovo izabran na još jedan mandat u istoj školi. Mandat iz prethodne alineje može se računati od dana stupanja na dužnost. Predloženi kandidat može da stupi na dužnost nakon što dobije saglasnost od resornog ministra ili nakon što protekne rok od trideset dana u kojem roku je ministar dužan odlučiti o predloženom kandidatu.

IV Status

Direktor škole zasniva radni odnos i svoja prava iz rada i po osnovu rada ostvaruje u skladu sa opštim i posebnim zakonima, Kolektivnim ugovorom, Statutom te Pravilnikom o radu.

V Uslovi za učešće na konkursu

Za direktora škole može biti izabrano lice koje ispunjava uslove utvrđene Zakonom o radu i Zakonom o srednjem obrazovanju i vaspitanju i to:

1. Opšti uslovi:

- Da ima opštu zdravstvenu sposobnost za rad,

- Da je stariji od 18 godina.

 2. Posebni uslovi

- Da ima završen prvi ciklus studijskog programa stečen nakon četiri godine studija ili ekvivalent,

- Da ima najmanje pet godina radnog iskustva u vaspitno-obrazovnom radu u školi,

- Da nije osuđivan pravosnažnom presudom na bezuslovnu kaznu zatvora,

- Da ima predložen program rada i ističe se svojim radom i sposobnostima za organizovanje vaspitno- obrazovnog rada škole,

- Da ispunjava uslove za radno mjesto nastavnika i stručnog saradnika u školi u kojoj konkuriše,

- Pored opštih uslova, za direktora ne može biti izabrano lice na koje se odnosi član IX stav 1. Ustava Bosne i Hercegovine.

VI Potrebna dokumentacija

Kao dokaz o ispunjavanju opštih i posebnih uslova kandidati su, uz prijavu na konkurs sa naznačenom adresom prebivališta i brojem kontakt telefona, dužni priložiti:

- Biografiju sa podacima o kretanju u struci i do sada ostvarenim rezultatima rada

- Izvod iz matične knjige rođenih,

- Uvjerenje o državljanstvu,

- Ljekarsko uvjerenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti za rad,

- Dokaz o stečenom stepenu stručne spreme ili ekvivalent,

- Dokaz o dužini radnog iskustva u vaspitno-obrazovnom radu u školi,

- Dokaz o ispunjavanju uslova za radno mjesto nastavnika i stručnog saradnika u školi u kojoj konkuriše,

- Uvjerenje da lice nije osuđivano pravosnažnom presudom na bezuslovnu kaznu zatvora,

- Uvjerenje da se protiv njega ne vodi krivični postupak,

- Prijedlog programa rada za mandatni period,

- Druge dokaze o provođenju znanja i sposobnosti,

- Dokazi (dokumenta) se dostavljaju u originalu ili ovjerenom prepisu u skladu sa zakonom.

VII Rok za učešće na konkursu i način dostavljanja prijave

Prijave se mogu dostaviti lično ili poštom preporučeno na adresu škole sa naznakom: Javni konkurs za izbor i imenovanje direktora / NE OTVARATI .

 Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja konkursa. Neblagovremene i nepotpune prijave neće se uzeti u razmatranje.

Dostavljena dokumentacija po ovom konkursu se neće vraćati kandidatima, osim na lični zahtjev.

VIII Napomene

Školski odbor će pismenim putem obavijestiti sve učesnike o oduci o izboru i imenovanju direktora u roku od 8 /osam/ dana od dana donošenja odluke.

***************

JU MAŠINSKA ŠKOLA

Nikole Pašića br.4

PRIJEDOR

KONKURS

o prijemu radnika u radni odnos

 

Opis radnog mjesta

1. Nastavni predmet – Mehanika - (I razred - tehničar CNC tehnologija) - 4 časa

 i (I razred – varilac) - 2 časa na određeno do 30.6.2018. god. – pripravnik;

2. Nastavni predmet - Konstruisanje - (I razred – varilac)- 4 časa na određeno do 30.6.2018. god. - pripravnik;

3. Nastavni predmet - Tehnologija materijala - (I razred – varilac) - 2 časa na određeno do 30.6.2018. god. - pripravnik;

4. Nastavni predmet - Tehnologija obrade - (II razred - mašinski tehničar za kompjutersko konstruisanje) 2 časa, (II razred - mehaničar grejne i rashladne tehnike - instalater) - 2 časa, (II razred - varilac) - 2 časa, (IV razred - mašinski tehničar za kompjutersko konstruisanje) - 2 časa na određeno do 30.6.2018. god - pripravnik;

          Pored opštih uslova, propisanih Zakonom o radu i posebnih uslova propisanih Zakonom o srednjem obrazovanju i vaspitanju kandidat treba da ispunjava uslove predviđene Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama i Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi.

          Uz prijavu (potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje na konkurs za prijem u radni odnos nastavnika ili stručnog saradnika), a na osnovu Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi, kandidati su obavezni priložiti:

1. Uvjerenje o državljanstvu RS i BiH;

2. Izvod iz matične knjige rođenih;

3. Ljekarsko uvjerenje koje ne može biti starije od šest mjeseci (prilaže samo izabrani kandidat);

4. Uvjerenje da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem (uvjerenje iz ovog stava Škola će za izabranog kandidata pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa);

5. Ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent;

6. Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ako u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena;

7. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica;

8. Uvjerenje opštinsko/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca;

9. Uvjerenje opštinsko/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca;

10.     Uvjerenje opštinsko/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida;

         

Konkurs ostaje otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

Testiranje i intervju sa kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa, obaviće se u utorak, 16.1.2018. godine, sa početkom u 10 časova u prostorijama škole.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranju ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Prijave u zatvorenoj koverti slati na adresu škole sa naznakom za radno mjesto za koje kandidat konkuriše.

**************

REPUBLIKA SRPSKA

JU OŠ "DESANKA MAKSIMOVIĆ"

GRAD PRIJEDOR

Broj: 595/17

Dana: 29.12.2017. godine

   Na osnovu člana 114. i člana 139. Zakona o osnovnom  vaspitanju i obrazovanju ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj 44/17), te člana 4. Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi ("Službeni glasnik  Republike Srpske", broj 102/14 i 45/16)   raspisuje se:

KONKURS

za izbor i prijem nastavnika

- Nastavnik/profesor fizike, lice sa iskustvom i položenim stručnim ispitom, do 31.8.2018. godine, na 22 časa, 1 izvršilac.

Uslovi za učešće na konkursu:

Pored opštih uslova predviđenih Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi, ("Službeni glasnik  Republike Srpske", broj 102/14 i 45/16), kandidati treba da ispunjavaju i posebne uslove propisane članom 104. i 105. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju, ("Službeni glasnik  Republike Srpske", broj 44/17) i člana 5. Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača ("Službeni glasnik  Republike Srpske", broj 77/09, 86/10, 25/14 i 76/15).

Pravo učešća imaju i lica koja su do stupanja na snagu Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju ispunjavala uslove u pogledu stepena i vrste stručne spreme.

Opšti uslovi koje kandidat treba da ispunjava:

- da je državljanin Republike Srpske ili  Bosne i Hercegovine, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

- da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili ovjerenom kopijom lične karte,

- da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od 6 mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa i

- da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem (uvjerenje o neosuđivanosti škola će pribaviti službenim putem a prije zasnivanja radnog odnosa).

Posebni uslovi koje kandidat treba da ispunjava:

- da ima odgovarajući nivo obrazovanja - završen prvi ciklus studijskog programa i stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,  višu ili visoku stručnu spremu, shodno odredbama Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača;

- položen stručni ispit za rad u vaspitno-obrazovnom procesu;

Uz potpisanu prijavu i dokumentaciju kojom se dokazuje ispunjavanje opštih uslova potrebno je dostaviti ovjerenu dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima propisanim Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi, a ona podrazumijeva:

a) ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

b)  dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

v)  uvjerenje o položenom stručnom ispitu,

g)  uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

d)  uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca,

đ) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

e) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije borca,

ž) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Prijem u radni odnos vršiće se u skladu sa Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi  ("Službeni glasnik  Republike Srpske",  broj 102/14 i 45/16), a na osnovu liste kandidata utvrđene bodovanjem po kriterijumima propisanim ovim pravilnikom.

Konkurs ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja u dnevnom listu "Glas Srpske". Izabrani kandidat dužan je dostaviti ljekarsko uvjerenje o zdravstvenoj i radnoj sposobnosti (ne starije od 6 mjeseci) prije zasnivanja radnog odnosa.

Prijave sa potrebnim dokumentima mogu se dostaviti lično u školu ili putem pošte na adresu: JU OŠ "Desanka Maksimović",  ul. Branislava Nušića 7, Prijedor, sa naznakom "za konkurs".

Sa kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa, a prijave su im potpune  i blagovremene, obaviće se intervju u prostorijama škole dana, 16.1.2018. godine godine, u 9 časova, te stoga kandidati neće biti pojedinačno obavještavani o terminu istoga.

Kandidati koji se ne pojave na intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Neblagovremene i nepotpune prijave neće biti uzete u razmatranje.

***************

Republika Srpska

JU OŠ "VUK KARADžIĆ"

NOVI GRAD      

Adresa: Ive Andrića bb, 79220  Novi Grad;

tel./faks: Direktor – 052/752-058;

Sekretar: 052/751 – 052;

Područna škola Dobrljin:  052/775-138; 

web: osvuk.net; 

e-mail: [email protected];

MB: 1081616,;

JIB: 4400768240003,

Šifra djel.: 85.20

                                                         

KONKURS

za popunu upražnjenih radnih mjesta

- Nastavnik za nastavni predmet fizika - 16 časova - na određeno vrijeme do povratka radnice sa porodiljskog bolovanja - 1 izvršilac - sa iskustvom i položenim stručnim ispitom.

Uslovi:

Pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu, kandidati moraju ispunjavati i posebne uslove predviđene Zakonom o osnovnom vaspitanju i obrazovanju ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj:44/17) i Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača u osnovnoj školi ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj: 77/09, 86/10, 25/14 i 76/15), kao i Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnim školama ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj: 102/14, 18/16 i 45/16).

Pravo učešća na konkursu imaju i lica iz stava 104. stav (6) Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj:44/17)

Potrebni dokumenti:

Uz prijavu na konkurs potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje na konkurs kandidati su dužni dostaviti originale ili ovjerene kopije sljedećih dokumenata:

1. Diplomu o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

2. Izvod iz Matične knjige rođenih ili ovjerena kopija lične karte,

3. Uvjerenje o državljanstvu,

4. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu,

5. Ljekarsko uvjerenje o psihičkoj, fizičkoj i zdravstvenoj sposobnosti koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa

6. Uvjerenje da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem. Uvjerenje o neosuđivanosti za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa

Kandidati treba da dostave i dokumenta utvrđena Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi na osnovu kojih će se izvršiti bodovanje i rangiranje prijavljenih kandidata:

1. Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena, a u izuzetnim slučajevima, ukoliko kandidat ne može iz opravdanih razloga pribaviti prethodno navedene dokumente,  prosječna ocjena može se dokazati i ovjerenom fotokopijom indeksa;

2. Uvjerenje izdato od strane Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica;

3. Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca

Sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa Komisija za izbor obaviće intervju dana, 17.1.2018. godine, u 10 časova u prostorijama Centralne škole na adresi Ive Andrića bb, Novi Grad.

Kandidati se neće posebno pozivati na intervju. Za kandidate koji se ne pojave na intervjuu smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Prijem kandidata u radni odnos vršiće se na osnovu odredbi Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u Osnovnoj školi koje nisu u suprotnosti sa Zakonom o osnovnom vaspitanju i obrazovanju ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj:44/17).

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.                                          

Konkurs ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja preko Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske u dnevnom listu "Glas Srpske".

Prijave i dokaze o ispunjavanju uslova konkursa dostaviti putem pošte na adresu JU Osnovna škola "Vuk Karadžić" Novi Grad, Ive Andrića bb sa naznakom "Za konkurs za popunu upražnjenog radnog mjesta s naznakom radnog mjesta – NE OTVARATI".

Neblagovremene i nepotpune prijave kandidata na javni konkurs komisija ne razmatra, već ih evidentira, uz konstataciju da prijave na javni konkurs nisu dostavljene blagovremeno i/ili da nisu potpune, a nakon toga Komisija predlaže direktoru škole donošenje zaključka kojim se prijava odbacuje.         

         

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana