JU ZZZ RS - Filijala Bijeljina: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 15.03.2017.

JU ZZZ RS

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 15.03. 2017. godine.

Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

******************

JU OŠ "ALEKSA ŠANTIĆ"

OSMACI

raspisuje

JAVNI KONKURS

za popunu upražnjenih radnih mjesta

1. Direktor JU Osnovne škole "Aleksa Šantić" iz Osmaka raspisuje javni konkurs za popunu upražnjenog radnog mjesta i to:

- Nastavnik fizike - određeno radno vrijeme do 30.6.2017. god. - 12 časova - 1 izvršilac - položen stručni ispit,

- Nastavnik srpskog jezika - određeno vrijeme do povratka radnika sa bolovanja - 17 časova - 1 izvršilac - pripravnik

Pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj 01/16), kandidati treba da ispunjavaju i posebne uslove propisane članom 105. i 106. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj: 74/08, 71/09 i 104/11) i Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj: 77/09 i 86/10).

Opšti uslovi:

- da je državljanin Republike Srpske ili Bosne i Hercegovine,

- da je radno sposoban,

- da je punoljetan,

- da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela

Posebni uslovi:

- odgovarajući nivo obrazovanja – završen prvi ciklus studijskog programa i stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent

1. Potrebna dokumentacija

Kandidati koji se prijavljuju na javni konkurs dužni su dostaviti sljedeću dokumentaciju:

1) Prijavu na konkurs (potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje), sa adresom, kraćom biografijom i spiskom dokumentacije koja se prilaže,

2) Ovjerenu kopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje koje se traži ovim konkursom,

3) Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja,

4) Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

5) Izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerena lična karta,

6) Uvjerenje o državljanstvu

Dostavljena dokumentacija će se bodovati od strane komisije na način i u skladu sa odredbama Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj 102/14).

Uvjerenje da lice nije osuđivano pravosnažnom presudom škola će pribaviti službeno samo za kandidata koji bude izabran putem konkursa, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Ljekarsko uvjerenje o radnoj sposobnosti, koje ne može biti starije od šest mjeseci, priložiće samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu.

Prijave na konkurs sa potpunom dokumentacijom se mogu dostaviti lično ili poštom preporučeno na sljedeću adresu: JU Osnovna škola "Aleksa Šantić", Centar bb, Osmaci, sa naznakom "Prijava na konkurs".

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih traženih dokumenata i dostavljena dokumentacija neće biti vraćena kandidatima.

Rok za podnošenje prijave je 8 dana od dana objavljivanja.

Neblagovremene i nepotpune prijave, kao i prijave kandidata koji ne ispunjavaju uslove konkursa, neće se uzimati u razmatranje.

Sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa, obaviće se testiranje i intervju dana 28.3.2017. godine u 12 časova u prostorijama JU OŠ "Aleksa Šantić" u Osmacima.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ukoliko se ne pojave na testiranju ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Škola će pismenim putem obavijestiti sve učesnike o ishodu konkursa u roku od osam dana od dana donošenja odluke.

********************

JU OŠ "BRANKO RADIČEVIĆ"

BRATUNAC

raspisuje

KONKURS

za upražnjeno radno mjesto

1. Nastavnik likovne kulture - 1 izvršilac, 6 časova - lice sa iskustvom (položen stručni ispit), na određeno vrijeme do povratka radnika sa bolovanja

Uslovi:

Poslove nastavnika likovne kulture može da obavlja lice koje ispunjava opšte uslove predviđene Zakonom o radu ("Službeni glasnik RS" broj 1/16):

1. Da je državljanin Republike Srpske ili Bosne i Hercegovine

2. Da je punoljetan

3. Da je radno sposoban

4. Da nije osuđivan pravosnažnom presudom za učinjena krivična djela.

Pored navedenih opštih uslova, kandidati treba da ispunjavaju posebne uslove predviđene članom 105. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj 74/08, 71/09, 104/11, 33/14) i članom 3. t. j) Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj 77/09, 86/10, 25/14 i 76/15).

Prijem u radni odnos vršiće se u skladu sa Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj 102/14).

Prilikom prijave na konkurs kandidati su dužni dostaviti sljedeća dokumenta:

1. prijavu na konkurs (potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje na konkurs za prijem u radni odnos)

2. biografiju (sa kontakt telefonom)

3. diplomu o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje iz određene oblasti ili ekvivalent

4. uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu

5. uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca

6. uvjerenje izdato od visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena koji je kandidat ostvario tokom studiranja ili dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena

7. uvjerenje o državljanstvu

8. izvod iz matične knjige rođenih

9. uvjerenje ili potvrda izdata od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica za nezaposlena lica koja se nalaze na toj evidenciji;

10. uvjerenje o zdravstvenoj fizičkoj i psihičkoj sposobnosti za rad u prosvjeti, ne starije od 6 mjeseci, dostavlja samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa.

11. Uvjerenje o neosuđivanosti za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

 

Ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije člana porodice poginulog borca, ratnog vojnog invalida i borca Odbrambeno-otadžbinskog rata, kandidat je dužan dostaviti i dokumentaciju za određivanje prednosti u slučaju da dva ili više kandidata imaju jednak broj bodova i to:

a) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca;
b) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida;

v) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca.

Sa kandidatima koji budu dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa obaviće se testiranje dana 28.3.2017. godine sa početkom u 9.30 časova u prostorijama JU Osnovne škole "Branko Radičević" Bratunac, a intervju dana 28.3.2017. godine sa početkom u 10.30 časova u prostorijama JU Osnovne škole "Branko Radičević" Bratunac.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ukoliko se ne pojave na testiranju i intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Sva dokumenta koja kandidati prilažu uz prijavu na konkurs moraju biti ovjerena (ovjerene kopije) i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

Prijave sa potpunom dokumentacijom dostaviti na adresu: JU Osnovna škola "Branko Radičević", Dositeja Obradovića br. 6, 75420 Bratunac, sa naznakom "Prijava na konkurs".

Konkurs ostaje otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja

******************

JU OŠ "VUK KARADžIĆ"

VLASENICA

Raspisuje

KONKURS

za izbor

1. Nastavnik razredne nastave, puna norma.......... 1 izvršilac na određeno vrijeme do povratka radnika sa porodiljskog bolovanja, lice sa iskustvom u struci i položenim stručnim ispitom.

Pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu, kandidati treba da ispunjavaju i posebne uslove predviđene članom 105. i 106. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj: 74/08, 71/09, 104/11 i 33/14), Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika i stručnih saradnika u osnovnoj školi ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj: 77/09, 86/10 i 25/14).

Opšti uslovi koje kandidat treba da ispunjava prilikom prijavljivanja na konkurs su:

1. Da je državljanin Republike Srpske ili Bosne i Hercegovine, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

2. Da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili ovjerenom kopijom lične karte,

3. Da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa i

4. Da nije osuđivan pravosnažnom presudom za učinjena krivična djela. Uvjerenje o neosuđivanosti škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Kandidati su dužni dostaviti sljedeća dokumenta:

1. Prijava na konkurs (potpisana od strane kandidata koji se prijavljuje na konkurs sa adresom prebivališta i brojem telefona),

2. Diploma ili ovjerena kopija diplome o stručnoj spremi,

3. Uvjerenje o državljanstvu (ne starije od šest mjeseci),

4. Izvod iz matične knjige rođenih ili kopija lične karte.

Prijem u radni odnos izvršiće se u skladu sa Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj: 102/14 i 45/16).

Dokumentacija potrebna za bodovanje prilikom utvrđivanja liste kandidata za prijem u radni odnos:

1. Ovjerena fotokopija diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

2. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu,

3. Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja,

4. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica za nezaposlena lica koja se nalaze na toj evidenciji,

5. Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca kod kojeg je kandidat bio zaposlen, a isto treba da sadrži podatke iz kojih se jasno vidi: vrsta posla, stepen stručne spreme i dužina ostvarenog radnog staža po vrstama posla, kao i napomenu ukoliko je kandidat radio sa nepunim radnim vremenom,

6. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

7. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije boraca,

8. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.

 

Testiranje i intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa obaviće se dana 29.3.2017. godine (srijeda) u 9 časova u prostorijama škole.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ukoliko se ne pojave na testiranju i intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

Konkurs ostaje otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja.

Prijave sa dokazima o ispunjavanju uslova konkursa dostaviti na adresu: JU Osnovna škola "Vuk Karadžić" Vlasenica, Svetosavska 30, 75440 Vlasenica.

******************

JU OŠ "DESANKA MAKSIMOVIĆ"

ČELOPEK - ZVORNIK

Raspisuje

OGLAS

za prijem radnika

 

1. Nastavnik razredne nastave, puna norma, do 30.6.2017. godine - 1 izvršilac sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom, na određeno vrijeme

 

Kandidati treba da pored opštih uslova, predviđenih Zakonom o radu, Zakonom o osnovnom obrazovanju i vaspitanju i Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi ("Sl. glasnik RS" br. 102/14), ispunjavaju i uslove predviđene Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača ("Sl. glasnik RS" 77/09; 86/10; 25/14).

Uz prijavu (potpisanu od strane kandidata) potrebno je dostaviti sljedeće dokumente:

- rodni list ili kopiju lične karte,

- uvjerenje o državljanstvu,

- ovjerenu kopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

- kao i dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslova, predviđenu članom 8. Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi.

Ljekarsko uvjerenje dostaviće kandidat koji bude izabran na konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa. Uvjerenje da nije osuđivan za učinjena krivična djela, za kandidata koji je izabran pribaviće škola službenim putem.

Prijave koje su neblagovremene ili nepotpune neće se razmatrati.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene.

Testiranje i intervju će se obaviti u ponedjeljak, 27.3.2017. godine, u školi u Čelopeku, sa početkom u 10 časova. Kandidati neće biti posebno pozivani na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranju ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Oglas je otvoren 8 dana od dana objavljivanja.

Prijave slati na adresu: JU OŠ "Desanka Maksimović", Čelopek bb, 75400 Zvornik.

****************

SLOBOMIR P UNIVERZITET

raspisuje

KONKURS

1. Za izbor nastavnika u naučno-nastavno zvanje docent, za užu naučnu oblast fiskalna ekonomija - 1 izvršilac;

2. Za izbor nastavnika u naučno-nastavno zvanje docent, za užu naučnu oblast međunarodna ekonomija - 1 izvršilac;

3. Za izbor nastavnika u naučno-nastavno zvanje docent, za užu naučnu oblast umjetnost (stvaralaštvo - svi oblici stvaralaštva), za predmet harmonika - 1 izvršilac;

4. Za izbor saradnika u saradničko zvanje asistent, za užu naučnu oblast umjetnost (stvaralaštvo - svi oblici stvaralaštva), za predmet metodika solfeđa - 1 izvršilac;

5. Za izbor saradnika u saradničko zvanje asistent, za užu naučnu oblast umjetnost (stvaralaštvo - svi oblici stvaralaštva), za predmet poznavanje orkestarskih dionica i čitanje s lista - 1 izvršilac;

6. Za izbor saradnika u saradničko zvanje asistent, za užu naučnu oblast umjetnost (stvaralaštvo - svi oblici stvaralaštva), za predmet poznavanje literature i čitanje s

lista - 1 izvršilac;

7. Za izbor saradnika u saradničko zvanje asistent, za užu naučnu oblast umjetnost (stvaralaštvo - svi oblici stvaralaštva), za predmet gluma - 1 izvršilac.

Uz prijavu dostaviti sljedeću dokumentaciju:

- biografija,

- bibliografija,

- diploma o stečenom zvanju,

- uvjerenje o položenim ispitima (za izbor u saradnička zvanja),

- uvjerenje o državljanstvu,

- rodni list,

- dokaz o prethodnom izboru u zvanje (ukoliko ga kandidat posjeduje).

Uslovi za izbor nastavnika i saradnika definisani su Zakonom o visokom obrazovanju i Statutom Univerziteta.

Prijave sa navedenom dokumentacijom slati na adresu: Slobomir P Univerzitet, PF 70, Slobomir, 76 300 Bijeljina.

Prijave na konkurs dostaviti lično ili poslati poštom. Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u obzir.

Konkurs je otvoren 7 dana od dana objavljivanja.

Za sve ostale informacije možete se obratiti na telefone:

SLOBOMIR                           DOBOJ

055 231 196                            053 209 621

********************

                                                 

JU "KNEZ IVO OD SEMBERIJE"

BIJELjINA

raspisuje

JAVNI KONKURS

za upražnjena radna mjesta

1. nastavnik razredne nastave, puna norma, na određeno vrijeme do 31.8.2017. godine, jedan izvršilac, sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom,

2. nastavnik razredne nastave, puna norma, na određeno vrijeme do povratka radnika sa bolovanja, jedan izvršilac, pripravnik.

Pored opštih uslova za zasnivanje radnog odnosa, kandidati moraju ispunjavati uslove iz člana 105. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj: 74/08, 71/09, 104/11, 33/14) i uslove propisane Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača u osnovnoj školi ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj: 77/09, 86/10, 25/14, 76/15).

Prijem u radni odnos izvršiće se u skladu sa Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj: 102/14, 45/16).

Uz prijavu na konkurs potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje, sa adresom prebivališta i brojem telefona, dostaviti:

1. uvjerenje o državljanstvu (ne starije od 6 mjeseci);

2. izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerenu fotokopiju lične karte;

3. ovjerenu fotokopiju diplome;

4. uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu (za radno mjesto pod tačkom 1);

5. dodatak diplomi koji sadrži prosjek ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja,

6. uvjerenje Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica;

7. uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca (za radno mjesto pod tačkom 1);

8. uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca;

9. uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida;

10. uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata, ako se radi o kandidatu iz kategorije boraca.

Ljekarsko uvjerenje (ne starije od 6 mjeseci) naknadno dostavlja izabrani kandidat.

Uvjerenje o neosuđivanosti za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem.

Dana 29.3.2017. godine u prostorijama JU Osnovne škole "Knez Ivo od Semberije", ul. Neznanih junaka br. 46, 76300 Bijeljina, u 9 časova će se obaviti testiranje, a istog dana u 11 časova i intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno sa kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa. Kandidati se neće posebno pozivati na test i intervju, a ako se ne pojave na testu ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Konkurs ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja.

Prijave slati na adresu: JU Osnovna škola "Knez Ivo od Semberije" Bijeljina, ul. Neznanih junaka br. 46, 76300 Bijeljina.

**************

JU OŠ "JOVAN CVIJIĆ"                                                                                                          

DRINjAČA, ZVORNIK                                                                                                               

Raspisuje

OGLAS

za prijem radnika

1. Nastavnik razredne nastave, puna norma…………….. 1 izvršilac  (pripravnik) -  PO Zelinje, do povratka radnika sa bolovanja, a najduže do 30.6.2017. godine, na određeno vrijeme:

Pored opštih uslova za zasnivanje radnog odnosa kandidati moraju ispunjavati uslove iz člana 105. Zakonom o osnovnom obrazovanju i vaspitanju ("Sl. glasnik Republike Srpske"  74/08; 71/09; 104/11;33/14) i uslove propisane Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača u osnovnoj školi  ("Sl. glasnik Republike Srpske" 77/09; 86/10; 25/14;76/15)

Prijem u radni odnos izvršiće se u skladu sa Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema u radnika u radni odnos u osnovnoj školi ("Sl. glasnik Republike Srpske" 102/14; 45/16)

Uz prijavu (potpisanu od strane kandidata) potrebno je dostaviti sledeće dokumente:

- rodni list ili kopiju lične karte,

- uvjerenje o državljanstvu,

- ovjerenu kopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

- dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja,

- uvjerenje izdata od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

- uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata, ako se radi o kandidatu iz kategoriji porodice poginulog borca,

- uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida  Odbrambeno-otadžbinskog rata, ako se radi o kandidatu iz kategoriji ratnog vojnog invalida,

- uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca  Odbrambeno-otadžbinskog rata, ako se radi o kandidatu iz kategoriji

Boraca.

Ljekarsko uvjerenje, dostaviće kandidat koji bude izabran na konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa. Uvjerenje da nije osuđivan za krivična djela učinjena, za kandidata koji je izabran pribaviće škola službenim putem.

Prijave koje su neblagovremene ili nepotpune neće se razmatrati.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene.

Testiranje i intervju će se obaviti  24.3.2017. godine u školi u Drinjači, sa početkom u 11 časova.

Kandidati neće biti posebno pozivani na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranju ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Oglas je otvoren 8 dana od dana objavljivanja

Prijave slati na adresu: JU OŠ "Jovan Cvijić" Drinjača, 75400 Zvornik.

*********************

JU OŠ "DVOROVI" DVOROVI - BIJELjINA

raspisuje:

 

KONKURS

za prijem radnika u radni odnos

 

      

1. Nastavnik srpskog jezika, puna norma, lice sa radnim iskustvom na poslovima koji se traže javnim konkursom i položenim stručnim ispitom za rad u vaspitno-obrazovnom procesu, na neodređeno vrijeme,   ....................1 izvršilac

 

Pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu, kandidat treba da ispunjava i posebne uslove u skladu sa članom 105. i 106. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju ("Sl. gl. RS", broj: 74/08, 71/09, 104/11 i 33/14) i člana 3. Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača ("Sl. gl. RS", broj: 77/09, 86/10, 25/14 i 76/15 ).

                                                                                                                                                                                                                                                                   

Uz prijavu na konkurs sa kraćom biografijom koja mora biti potpisana, kandidat prilaže sljedeća dokumenta:

Opšti uslovi

1. uvjerenje o državljanstvu;

2. izvod iz matične knjige rođenih, (ne starijim od 1.10.2011. godine, odnosno od početka izdavanja izvoda sa trajnim rokom važenja), ili ovjerenom kopijom lične karte;

3. ljekarsko uvjerenje ne starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa;

4. da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena (uvjerenje o neosuđivanosti za izabranog kandidata škola će pribaviti po službenoj dužnosti, a prije zasnivanja radnog odnosa).

Posebni uslovi

1. Ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent;

2. Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja,

3. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu ukoliko je raspisan konkurs za prijem u radni odnos lica sa položenim stručnim ispitom;

4. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na                               evidenciji nezaposlenih lica;

5. Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca, ukoliko je raspisan konkurs za prijem u radni odnos lica sa radnim iskustvom, (uvjerenje treba da sadrži podatke iz kojih se jasno vidi vrsta posla, stepen stručne spreme i dužina ostvarenog radnog staža po vrstama posla);

6. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca;

7. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata, ako se radi o kandidatu iz kategorije borca;

8. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida;

- Ljekarsko uvjerenje ne starije od šest mjeseci (o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti),  dostaviće kandidat koji bude izabran,

- Uvjerenje da nije pravosnažnom presudom osuđivan za krivična djela iz člana 105. stav 5. Zakona o osnovnom obrazovanju i  i vaspitanju (škola će službenim putem tražiti za kandidata koji bude izabran, a prije zasnivanja radnog odnosa).

 

Konkurs ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja.

Kandidati prijave na konkurs sa adresom prebivališta, telefonskim brojem i dokazima o ispunjavanju uslova, dostavljaju na adresu škole: JU Osnovna škola "Dvorovi" Dvorovi, Karađorđeva broj 111, 76311 Dvorovi, sa naznakom "Komisija za izbor radnika" ili lično donosi u sekretarijat škole.

Kandidati koji ispunjavaju uslove konkursa neće se naknadno pozivati telefonski na test i intervjuu i ukoliko se ne pojave na testu i intervjuu smatraće se da su odustali od konkursa.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Nepotpuna, neovjerena, zastarjela i neblagovremeno dostavljena dokumentacija neće se uzeti u razmatranje, jer ne ispunjavaju uslove konkursa.

Sa kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa obaviće se testiranje i intervjuu u sljedećem terminu:

1. Testiranje i intervju kandidata za rano mjesto nastavnika srpskog jezika  će se obaviti dana  28.3.2017. godine, sa početkom u 12.30 časova u prostorijama škole.

Izbor radnika će se izvršiti nakon testa i intervjua sa članovima komisije i bodovanja u skladu sa Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi ("Sl. gl. RS", broj 102/14 i 45/16 ).

***********************

JU OŠ "PETAR KOČIĆ"

KOZLUK

Raspisuje:

                                                                                                                       

 KONKURS     

 za prijem radnika

- Nastavnik razredne nastave u PO Malešić, na određeno vrijeme, do povratka radnice sa porodiljskog bolovanja, pripravnik - 1 izvršilac.

Mjesto rada: Malešić

Kandidat treba da pored opštih uslova  predviđenih Zakonom o radu, Zakonom o osnovnom obrazovanju i vaspitanju i Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi ("Sl. glasnik RS" br. 102/14. i 45/16.), ispunjava i uslove predviđene Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača ("Sl. glasnik RS" 77/09; 86/10; 25/14; i 76/15.).

Uz potpisanu prijavu potrebno je dostaviti sljedeća dokumente:

- rodni list ili ovjerenu kopiju lične karte,

- uvjerenje o državljanstvu,

- ljekarsko uvjerenje ne starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa,

- uvjerenje  da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena, škola će pribaviti službenim putem za izabranog kandidata, a prije zasnivanja radnog odnosa,

- ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

- dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja,

- uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata, ne starije od šest mjeseci  i te kopije neće biti vraćene.

Sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave , odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa obaviće se testiranje i intervju 27.3. 2017. godine u školi u Kozluku sa početkom u 10 časova.

Prijave koje su neblagovremene ili nepotpune neće se razmatrati.

Kandidati se neće  posebno pozivati na testiranje i intervju, a ukoliko se ne pojave na testiranju  ili intervjuu  smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Konkurs je otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja.

Prijave slati na adresu: JU OŠ "Petar Kočić", ulica  Drinska  70, 75413 Kozluk.

*******************

JU OŠ "SVETI SAVA"

CRNjELOVO

objavljuje

KONKURS

za prijem radnika u radni odnos i to:

1. Nastavnik fizike, sa položenim stručnim ispitom, 9 časova redovne nastave, na određeno vrijeme do 30.6.2017. godine, izvršilac jedan.

OPŠTI I POSEBNI USLOVI ZA PRIJEM U RADNI ODNOS

Opšti uslovi koje kandidat treba da ispunjava:

a) da je državljanin Republike Srpske ili Bosne i Hercegovine, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,
b) da je punoljetan, što se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih,
v) da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa, i
g) da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena, što se dokazuje uvjerenjem o neosuđivanosti koje će škola pribaviti službenim putem za izabranog kandidata, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Posebni uslovi:

Uz potpisanu prijavu, kandidat je dužan dostaviti i sljedeću dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima iz člana 9. Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj 102/14):

Odgovarajuća stručna sprema, što se dokazuje ovjerenom kopijom diplome:

1. Ovjerena fotokopija diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

a)  dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja,

b) uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

v) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,
g) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

d) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca,

đ) uvjerenje o radnom stažu izdato od prethodnog poslodavca,

e) uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno obrazovnom procesu.

Dana 30.3.2017. godine  u 10 časova u prostorijama JU Osnovne škole "Sveti Sava"  Crnjelovo, obaviće se intervju i test sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno, koji ispunjavaju uslove konkursa.

Kandidati se neće posebno pozivati na test i intervju, a ukoliko se ne pojave na testu i intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Prijave dostavljati lično ili putem pošte na adresu: JU Osnovna škola "Sveti Sava" Glavna ulica 15, 76328 Crnjelovo.

Konkurs ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

*******************

JU OŠ "SVETI SAVA"

CRNjELOVO

donosi sljedeću

ODLUKU

o poništenju  konkursa

   Poništavaju se konkursi za prijem u radni odnos:

1. Konkurs za prijem u radni odnos broj: 1011/2016  od 10.10.2016. godine, objavljen dana 12.10.2016. godine u  dnevnom listu "Glas Srpske" i na sajtu Zavoda za zapošljavanje u Bijeljini, a koji se odnosi na popunu upražnjenog radnog mjesta bibliotekar škole, radnik sa iskustvom, 50,00% radne norme, na neodređeno vrijeme, izvršilac jedan i

2. Konkurs za prijem u radni odnos broj: 1180/2016  od 18.11.2016. godine, objavljen dana 23.11.2016. godine u  dnevnom listu "Glas Srpske" i na sajtu Zavoda za zapošljavanje u Bijeljini, a koji se odnosi na popunu upražnjenog radnog mjesta bibliotekar škole, radnik sa iskustvom, 50,00% radne norme, na neodređeno vrijeme, izvršilac jedan.

Obrazloženje

Navedeni konkursi za izbor bibliotekara škole su bili predmet kontrole Republičkog prosvjetnog inspektora koji je rješenjem broj 24.120/616-287-44-8/16 od 13.2.2017. godine školi naložio da upražnjeno radno mjesto bibliotekara, jedan izvršilac, popuni u skladu sa Zakonom o osnovnom obrazovanju i vaspitanju i Aktom o saglasnošću za vannastavno osoblje Ministarstva prosvjete i kulture RS broj 07.04/610-334-138/16 od 12.8.2016. godine.

Škola je je raspisala dva konkursa, provela konkursnu proceduru i primila dva izvršioca na radno mjesto bibliotekar škole.

 

Analizom cjelokupnih konkursnih dokumentacija, provedenih radnji Komisija, te naloga Republičkog prosvjetnog inspektora došlo se do zaključka da su predmetni konkursi provedeni na nezakonit način, te da nije ispoštovana konkursna procedura i da je postupljeno suprotno aktu Ministarstva o saglasnosti za vannastavno osoblje broj 07.04/610-334-138/16 od 12.8.2016. godine, Pravilniku o sistematizaciji poslova i radnih zadataka, kao i Pravilniku o finansiranju osnovnih škola i Zakonu o osnovnom obrazovanju i vaspitanju.

Škola je bila obavezna da raspiše jedan konkurs za popunu jednog mjesta bibliotekara škole sa jednim izvršiocem bez mogućnosti podjele radnog vremena i radne norme na dva izvršioca po 50%,  škola postupila suprotno obaveznim opštim i pojedinačnim aktima, pa je cjelokupna konkursna procedura nezakonita.

Na osnovu izloženog, odlučeno je kao u dispozitivu ove odluke.       

Odluka stupa na snagu danom donošenja.

***************

JU "VUK KARADžIĆ" ZABRĐE

76330 UGLjEVIK

raspisuje

JAVNI KONKURS

za prijem u radni odnos

1. nastavnik razredne nastave (puna norma) .............. 1 izvršilac bez iskustva (pripravnik) na određeno vrijeme, a najkasnije do 31. avgusta 2017. godine, za rad u područnoj školi u Koreniti

2. nastavnik muzičke kulture (8 časova sedmično) ...........  1 izvršilac sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom za rad u obrazovanju, na određeno vrijeme (do povratka radnika sa plaćenog odsustva).

Pored opštih uslova, predviđenih Zakonom o radu ("Službeni glasnik RS" broj 1/16), kandidati treba da ispunjavaju i posebne uslove predviđene Zakonom  o osnovnom obrazovanju i vaspitanju ("Službeni glasnik RS" broj 74/08, 71/09, 104/11 i 33/14), Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika,   stručnih saradnika i vaspitača ("Službeni glasnik RS" broj 77/09, 86/10 i 25/14 i 76/2015) i Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi ("Službeni glasnik RS" broj 102/14, 18/16 i 45/16).

Uz potpisanu prijavu, kandidat je dužan dostaviti dokumenta kojima dokazuje da ispunjava  opšte uslove konkursa:

1) uvjerenje o državljanstvu,

2) izvod iz matične knjige rođenih ili kopijom lične karte,

3) ljekarsko uvjerenje ne starije od šest mjeseci i koje prilaže samo kandidat koji bude izabran na konkursu, a prije  zasnivanja radnog odnosa,

4) da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena.

Uvjerenje o neosuđivanosti za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Kandidati treba da dostave i dokumenta utvrđena Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi ("Službeni glasnik RS"  broj 102/14, 18/16 I 45/16), na osnovu kojih će komisija za prijem bodovati i rangirati kandidate:

- ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

- dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja,

- kandidati koji konkurišu na radno mjesto za koje se traži radno iskustvo i položen stručni ispit dužni su da dostave uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu i uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca,

-  uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

- uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

- uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije borca,

- uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave, nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida

Konkurs ostaje otvoren osam dana od dana objavljivanja.

Testiranje i intervju:

Sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa, komisija za izbor obaviće testiranje i intervju i to:

- u utorak, 28.3.2017. u 9.30 časova (kandidata za nastavnika muzičke kulture)

- u srijedu, 29.3. 2017. u 9.30 časova (kandidata za nastavnika razredne nastave)

Kandidate nećemo posebno pozivati na testiranje i intervju, ako se ne pojave smatraćemo da su odustali od prijave na konkurs.   

Neblagovremene i nepotpune prijave kandidata na javni konkurs komisija za prijem neće razmatrati nego će ih evidentirati uz konstataciju da prijave na javni konkurs nisu dostavljene blagovremeno i/ili nisu potpune.

Potrebno je dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata jer ih škola neće vratiti kandidatima.

Prijave i potrebne dokumente dostaviti  lično ili poslati na adresu: JU Osnovna škola" Vuk Karadžić", Zabrđe 76 330 Ugljevik Sa naznakom "Komisiji za izbor ". 

***************

JU OŠ "ALEKSA JAKŠIĆ"

MILIĆI

raspisuje

KONKURS

za izbor nastavnika:

         

1. Profesor – nastavnik srpskog jezika 4 časa ....................  1 izvršilac (pripravnik), Na određeno vrijeme(do povratka radnice sa bolovanja, a najduže do 30.6.2017).

 

Kandidat treba da ispunjava  opšte uslove predviđene Zakonom o radu ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj: 1/16), Uslove propisane Zakonom o osnovnom obrazovanju i vaspitanju ("Službeni glasnik Republike Srpske", 74/08, 71/09, 104/11, 33/14) i Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj: 77/09, 86/10 i  25/14), Pravilnika o proceduri i kriterijumima  prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi ("Službeni glasnik RS", broj: 102/14).

Opšti i posebni uslovi koje kandidat treba da ispunjavaju su:

- da je državljanin Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, što dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

- da je punoljetan, a to dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih,

- da je radno sposoban, a to dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat,

- da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela, za kandidata koji bude izabran škola će tražiti službenim putem.

Posebni uslovi:

Uz prijavu potpisanu od strane kandidata potrebno je dostaviti pored dokumentacije naprijed navedene i sljedeće:

1. Ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

2. Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje izdato od visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja,

3. Uvjerenje izdato od zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

4. Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca (ukoliko se ne traži pripravnik),

5. Uvjerenje opštinskog/ gradskog organa uprave/ nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice  poginulog borca Odbrambeno-otadžibniskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije poginulog borca,

6. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa/uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

7. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa/uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije boraca.

Testiranje i intervju  za kandidate, koji su dostavili potpune i blagovremene prijave , odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa,  obaviće se dana 24.03.2017 . godine U 13,00 časova ,  u prostorijama  JU OŠ "Aleksa Jakšić" Milići.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranju i intervju, smatraće se da su odustali.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije  svih dokumenta i te kopije neće  biti vraćene  kandidatima.

Konkurs ostaje otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja.

Prijave sa dokazima o ispunjavanju uslova konkursa dostaviti na adresu Osnovna škola "Aleksa Jakšić" Milići, ulica Jovana J. Zmaja broj 3. a bliže informacije mogu se dobiti na telefon 056/ 745-400.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

******************

JU OŠ "SVETI SAVA"

BIJELjINA

donosi:

ODLUKU

o djelimičnom poništavanju konkursa

U javnom konkursu za popunu upražnjenih radnih mjesta, JU Osnovne škole "Sveti Sava" Bijeljina, broj: 14/17 od 5.1.2017. godine, koji je objavljen u dnevnom listu "Glas Srpske" dana 11.1.2017. godine, poništava se tekst:

 "1. Nastavnik hemije, 4 časa sedmično neposrednog vaspitno-obrazovnog rada, na određeno vrijeme, do 31.8.2017. godine, za rad u područnom odjeljenju u Batkoviću, s radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom – 1 izvršilac".

  Konkurs za navedeno radno mjesto poništava se zbog propusta u proceduri raspisivanja konkursa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana