JU ZZZ RS - Filijala Banjaluka: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 18.01.2017.

JU ZZZRS
JU ZZZ RS - Filijala Banjaluka: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 18.01.2017.

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 18.01. 2017. godine.

Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

********************************

JU OŠ "BRANKO ĆOPIĆ" BJELAJCE

Bjelajce bb, 70 260 Mrkonjić Grad

 raspisuje:

KONKURS

 

za popunu upražnjenih radnih mjesta

1. Profesor ili nastavnik fizike, 6 časova sedmično, na određeno radno vrijeme, do kraja nastave u drugom polugodištu, odnosno do 21.6.2017. godine ..................1 izvršilac.

 

 

I Opšti uslovi za prijem:

          - da su državljani RS i BiH

          - da su stariji od 18 godina

                   - da nisu osuđivani za krivično djelo koje ih čini nepodobnim za vršenje poslova koje obavljaju. Uvjerenje o neosuđivanosti škola će pribaviti za izabranog kandidata službenim putem.

          - da su psihofizički sposobni i zdravi.

II Posebni uslovi i kriterijumi za kandidate:

          - da imaju završenu visoku ili višu stručnu spremu odgovarajućeg nastavnog smjera

         

III Potrebna dokumenta:

          1. Uvjerenje o državljanstvu ne starije od šest mjeseci

          2. Izvod iz matične knjige rođenih

          3. Uvjerenje da su psihofizički sposobni i zdravi dostavlja samo kandidat koji bude primljen.

          4. Dokaz o stručnoj spremi - diploma ili ovjerena kopija.

          5. Dodatak diplomi koji sadrži prosjek ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje takvi podaci.

          6. Dokaz da se kandidat nalazi na evidenciji Zavoda za zapošljavanje od datuma diplomiranja.

          8. Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca.

          9. Uvjerenje nadležnog organa o statusu porodice poginulog borca, odnosno uvjerenje o statusu borca, ako se radi o kandidatu iz kategorije boraca.

          10. Uvjerenje nadležnog organa o statusu RVI, ako se radi o kandidatu iz kategorije RVI.

Kandidati koji ispunjavaju uslove konkursa biće testirani i intervjuisani dana 1.2.2017. godine u 8 časova u prostorijama matične škole.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ukoliko se ne pojave na testiranju ili intervjuu smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.  

Prijave slati na adresu škole Bjelajce bb, 70260 Mrkonjić Grad. Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati. Oglas je otvoren osam dana od dana objavljivanja u dnevnom listu "Glas Srpske".

************************

JU "NIKOLA TESLA" KOTOR VAROŠ

KONKURS

za popunu upražnjenog radnog mjesta

1. Profesor mašinske grupe predmeta ------------ puna norma na određeno vrijeme do povratka radnika sa bolovanja a najduže do 30.6.2017. godine, sa radnim iskustvom

2. Profesor mašinske grupe predmeta......... puna norma na određeno vrijeme do 30.6.2017. sa radnim iskustvom

3. Profesor muzičke kulture..... 2 časa do 30.6.2017. sa radnim iskustvom

 Pravo učešća na konkursu imaju kandidati koji (osim opštih uslova utvrđenih zakonom kojim se uređuju radni odnosi) ispunjavaju i posebne uslove propisane Zakonom o srednjem obrazovanju i vaspitanju i Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama.

Uz potpisanu prijavu na konkurs kandidati su dužni dostaviti sljedeću dokumentaciju (ovjerene kopije), kao i kontakt telefon, kojim se dokazuju:

 Opšti uslovi i to:

- da je državljanin RS i BiH, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

- da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz Matične knjige rođenih ili ovjerenom kopijom lične karte,

- da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od 6 mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu.

- da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem (uvjerenje o neosuđivanosti škola će pribaviti službenim putem).

Posebni uslovi i to:

- Ovjerena fotokopija diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova, u kojoj je navedeno stručno znanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

- dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja,

 - uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu, za kandidate za koje se traži radno iskustvo.

- uvjerenje izdato od strane Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica

- uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca i kopiju radne knjižice. Uvjerenje treba da sadrži: vrstu posla, stepen i vrstu stručne spreme i dužinu ostvarenog radnog staža po vrstama posla zaključno sa danom izdavanja uvjerenja. Ukoliko je kandidat radio sa nepunim radnim vremenom, to radno vrijeme je potrebno preračunati u puno (za kandidate sa radnim iskustvom)

- uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

- uvjerenje opštinskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida

- uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije borca.

 Intervju i testiranje kandidata koji ispunjavaju uslove konkursa obaviće se u prostorijama škole, u utorak, 31.1.2017. godine, u 13 časova. Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju a ako se ne pojave na testiranju i intervju, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs. Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene. Nepotpune i neblagovremene prijave neće biti razmatrane te će biti odbačene.

Konkurs ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja u dnevnim novinama "Glas Srpske".

Prijave sa potrebnom dokumentacijom dostaviti lično ili na adresu JU "Nikola Tesla" Kotor Varoš.

****************

JU MEDICINSKA ŠKOLA BANjALUKA

 raspisuje

KONKURS

za popunu upražnjenog radnog mjesta

- Profesor matematike - pripravnik, 1 izvršilac, na određeno vrijeme do povratka radnice sa porodiljskog odsustva, puna norma časova.

 Kandidati pored opštih uslova potrebnih za zasnivanje radnog odnosa propisanih zakonom kojim se uređuju radni odnosi, treba da ispunjavaju i posebne uslove propisane članom 75. Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju i Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama.

Uz prijavu na konkurs, u kojoj se obavezno mora navesti kontakt telefon i koja mora biti potpisana od strane kandidata koji se prijavljuje na konkurs, kandidati su dužni dostaviti sljedeću dokumentaciju (ovjerene fotokopije):

- diplomu o odgovarajućoj stručnoj spremi,

- dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja,

- izvod iz matične knjige rođenih,

- uvjerenje o državljanstvu,

- uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

- uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije

porodice poginulog borca,

- uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

- uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije borca.

Sa kandidatima koji ispunjavaju uslove iz konkursa i koji uz prijavu na konkurs dostave svu traženu dokumentaciju, Komisija za izbor kandidata obaviće intervju i testiranje dana 30.1.2017. godine (ponedjeljak) u 10 časova u prostorijama škole.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranju ili intervjuu smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Svi kandidati će biti obaviješteni o izboru kandidata u roku od 8 dana od dana izvršenog izbora.

Kandidat koji bude izabran dužan je prije zasnivanja radnog odnosa dostaviti ljekarsko uvjerenje nadležne zdravstvene ustanove o opštoj sposobnosti za rad i o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima koje nije starije od šest mjeseci.

Škola će za kandidata koji bude izabran prije zasnivanja radnog odnosa pribaviti uvjerenje o neosuđivanosti.

Škola ne vraća dostavljenu dokumentaciju kandidatima.

Konkurs ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja u dnevnim novinama "Glas Srpske".

Prijave na konkurs sa potrebnom dokumentacijom dostaviti zapečaćene u koverti lično na protokol u Sekretarijat škole ili poštom na adresu: JU Medicinska škola Banjaluka, Cetinjska br. 1, sa naznakom "Za komisiju za izbor kandidata".

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

******************

"TRI BEST" DOO BANjALUKA

Ramići bb, Banjaluka

E-mail: nemanja@tribestbl.com

Telefon/faks: 051/394-076

Raspisuje

OGLAS

za rad na određeno vrijeme za:

Elektičar-monter..................................................................2 izvršioca,

Bravar-monter........................................................................2 izvršioca.

Mjesto rada: Banjaluka, Ramići b.b. (kod "Elektroprenosa")

Pored opštih uslova propisanih zakonom, kandidati treba da ispunjavaju i posebne uslove:

- Za električar-montera diploma srednje elektrotehničke škole (IV stepen),

- Za bravar-montera diploma srednje mašinske škole (IV stepen) ili

 mašinbravarske škole (III stepen),

- vozačka dozvola "B" kategorije.

Kandidati koji ispunjavaju uslove prijave mogu poslati na navedene kontakte.

Oglas je otvoren 7 dana od dana objavljivanja.

***************

"MOZZART" DOO BANjA LUKA

Za naša uplatna mjesta u Srpcu, Vlasenici i Modriči potrebni su nam:

operateri na uplatnom mjestu - 5 radnika

Uslovi:

1. Srednja stručna sprema

2. Poznavanje rada na računaru

3. Komunikativna, lojalna, ljubazna i timski orijentisana osoba

          Ukoliko ste zainteresovani, molimo vas da svoje prijave sa radnom biografijom i motivacionim pismom pošaljete na e-mail: [email protected]

          Krajnji rok za podnošenje prijava je 31.1.2017.

Samo sa kandidatima koji uđu u uži izbor biće kontaktirano.

********************

REPUBLIKA SRPSKA

JU OŠ "RADE MARIJANAC" STROJICE

Strojice bb

70273 Strojice

 

KONKURS

za popunu slobodnih radnih mjesta

1. Nastavnik - profesor engleskog jezika - 8 časova sedmično (po 4 časa u PO Babići i PO Novo Selo), jedan izvršilac, na određeno radno vrijeme, do povratka radnice sa trudničkog bolovanja, sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom.

 

Uslovi za učešće na konkursu:

Pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu, kandidati treba da ispunjavaju i posebne uslove propisane članom 105. i 106. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju.

Opšti uslovi koje kandidat treba da ispunjava su:

- da je državljanin BiH i RS,

- da je punoljetan,

- da je radno sposoban, a to dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat

- da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela protiv dostojanstva ličnosti, morala, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem. (Uvjerenje o neosuđivanosti za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem).

Uz prijavu potpisanu od strane kandidata i dokumentaciju u vezi sa opštim uslovima, potrebno je dostaviti i dokumentaciju kojom se dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje kandidata i to:

1. Diplomu o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje o navedenoj oblasti ili ekvivalent;

2. Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja;

3. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica;

4. Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca;

5. Uvjerenje gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca;

6. Uvjerenje gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije boraca;

7. Uvjerenje gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida;

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Konkurs ostaje otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

Testiranje i intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa obaviće se u prostorijama škole dana 30.1.2017. godine (ponedjeljak) sa početkom u 9 časova.

Kandidati se neće posebno pozivati na test i intervju, a ako se ne pojave na testiranju ili intervju, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Prijave sa dokazima o ispunjavanju opštih i posebnih uslova dostaviti putem pošte na adresu škole, sa naznakom "za konkurs".

************************

REPUBLIKA SRPSKA

OPŠTINA SRBAC

SKUPŠTINA OPŠTINE

           

Skupština opštine Srbac

raspisuje

 

JAVNI KONKURS

za izbor i imenovanje:

1. sekretara Skupštine opštine Srbac,

2. načelnika Odjeljenja Opštinske uprave opštine Srbac:

- načelnika Odjeljenja za opštu upravu, načelnika Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti, načelnika Odjeljenja za finansije, načelnika Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne djelatnosti, načelnika Odjeljenja za poljoprivredu, načelnika Odjeljenja za inspekcijske poslove,

3. direktora Javne ustanove Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća opštine Srbac i

4. direktora Javne ustanove Centar za kulturu i sport Srbac.

Mandat

Mandat sekretara Skupštine opštine i načelnika odjeljenja traje do kraja mandata saziva Skupštine koji ga je izabrao.

Mandat sekretara Skupštine opštine i načelnika odjeljenja može biti obnovljen nakon sprovedenog javnog konkursa.

Mandat direktora traje četiri godine.

Imenovano lice po isteku perioda na koji je imenovano ima mogućnost ponovnog izbora i imenovanja.

Status

Sekretar Skupštine opštine i načelnici odjeljenja imaju status službenika na rukovodećem radnom mjestu i prava iz radnog odnosa ostvaruju u skladu sa zakonom.

Radno-pravni status direktora i druga pitanja po osnovu rada utvrđuju se aktom ustanove.

Opšti i posebni uslovi

Opšti uslovi:

1. Da je državljanin RS, odnosno BiH,

2. Da je stariji od 18 godine,

3. Da ima opštu zdravstvenu sposobnost,

4. Da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u opštinskoj upravi (kandidat za sekretara i načelnike odjeljenja),

5. Da nije otpušten iz organa uprave kao rezultat disciplinske mjere na bilo kojem nivou vlasti u BiH tri godine prije objavljivanja konkursa (kandidat za sekretara i načelnike odjeljenja),

6. Da nije u sukobu interesa, odnosno da ne obavlja dužnost koja je nespojiva sa dužnošću službenika u opštinskoj upravi (kandidat za sekretara i načelnike odjeljenja)

7. Da se na njega ne odnose odredbe člana IX 1. Ustava BiH (kandidat za sekretara, načelnike odjeljenja, direktore)

8. Da se protiv njih ne vodi krivični postupak,

9. Da nisu otpušteni iz državne službe na bilo kojem nivou u BiH kao rezultat disciplinske mjere u periodu od 3 godine prije dana objavljivanja konkursa (kandidat za direktore).

Posebni uslovi:

1. za sekretara Skupštine opštine i načelnike odjeljenja Opštinske uprave opštine Srbac:

- da ima završen četvorogodišnji studij sa zvanjem diplomirani pravnik ili prvi ciklus studija sa zvanjem diplomirani pravnik i ostvarenih najmanje 240 ECTS bodova ili ekvivalent (kandidat za sekretara),

- da ima završen četvorogodišnji studij sa zvanjem diplomirani ekonomista ili prvi ciklus studija sa zvanjem diplomirani ekonomista i ostvarenih najmanje 240 ECTS bodova ili ekvivalent, (kandidat za načelnika Odjeljenja za opštu upravu),

- da ima završen četvorogodišnji studij sa zvanjem diplomirani inženjer građevinarstva ili prvi ciklus studija sa zvanjem diplomirani inženjer građevinarstva i ostvarenih najmanje 240 ECTS bodova ili ekvivalent (kandidat za načelnika Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti),

- da ima završen četvorogodišnji studij sa zvanjem diplomirani ekonomista ili prvi ciklus studija sa zvanjem diplomirani ekonomista i ostvarenih najmanje 240 ECTS bodova ili ekvivalent, (kandidat za načelnika Odjeljenja za finansije),

- da ima završen četvorogodišnji studij sa zvanjem diplomirani inženjer građevinarstva ili prvi ciklus studija sa zvanjem diplomirani inženjer građevinarstva i ostvarenih najmanje 240 ECTS bodova ili ekvivalent (kandidat za načelnika Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne djelatnosti),

- da ima završen četvorogodišnji studij sa zvanjem diplomirani inženjer poljoprivrede ili prvi ciklus studija sa zvanjem diplomirani inženjer poljoprivrede i ostvarenih najmanje 240 ECTS bodova ili ekvivalent (kandidat za načelnika Odjeljenja za poljoprivredu),

- da ima završen četvorogodišnji studij sa zvanjem diplomirani ekonomista ili prvi ciklus studija sa zvanjem diplomirani ekonomista i ostvarenih najmanje 240 ECTS bodova ili ekvivalent, (kandidat za načelnika Odjeljenja za inspekcijske poslove),

- da ima najmanje tri godine radnog iskustva u traženom stepenu obrazovanja, odnosno zvanja i

- da ima položen stručni ispit za rad u upravi i poznavanje rada na računaru.

2. za direktora Javne ustanove Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća opštine Srbac i direktora Javne ustanove Centar za kulturu i sport Srbac:

- visoka (VII) stepen stručne spreme i

- tri godine radnog iskustva u struci.

Nespojivost i sukob interesa

Kandidati ne mogu obavljati funkciju u političkoj stranci i ne mogu obavljati dužnost, aktivnost ili biti na položaju koji dovodi do sukoba interesa u skladu sa Zakonom o sprečavanju sukoba interesa u organima vlasti Republike Srpske, Zakonom o ministarskim, vladinim i drugim imenovanjima Republike Srpske, Zakonom o službenicima i namještenicima u organima jedinice lokalne samouprave i Zakonom o sistemu javnih službi.

Potrebna dokumenta

Uz prijavu na konkurs kandidati su dužni dostaviti dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova i to:

- Biografiju, uvjerenje o državljanstvu, izvod iz matične knjige rođenih, uvjerenje da se ne vodi krivični postupak, diplomu,

- potpisanu i ovjerenu izjavu da nije otpušten iz organa uprave kao rezultat disciplinske mjere na bilo kojem nivou vlasti u BiH tri godine prije objavljivanja konkursa (kandidat za sekretara i načelnike odjeljenja),

- potpisanu i ovjerenu izjavu da nije u sukobu interesa, odnosno da ne obavlja dužnost koja je nespojiva sa dužnošću službenika u opštinskoj upravi, uvjerenje o radnom iskustvu u traženom stepenu obrazovanja odnosno zvanja, uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u upravi i uvjerenje o poznavanju rada na računaru (kandidat za sekretara i načelnike odjeljenja)

- potpisanu i ovjerenu izjavu da se na njega ne odnose odredbe člana IX 1. Ustava BiH (kandidat za sekretara, načelnike odjeljenja, direktore),

- uvjerenje o radnom iskustvu u struci, potpisanu i ovjerenu izjavu da kandidat nije otpušten iz državne službe na bilo kojem nivou u BiH kao rezultat disciplinske mjere u periodu od 3 godine prije dana objavljivanja konkursa (kandidat za direktore).

Uvjerenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti dostaviće izabrani kandidat do okončanja izbornog postupka.

Kandidati su dužni da dostave original ili ovjerenu kopiju traženih dokumenata koja ne može biti starija od šest mjeseci.

Lice koje je radilo u drugim organima i organizacijama, a nema položen stručni ispit za rad u upravi može se primiti u radni odnos na rukovodeće radno mjesto uz obavezu da položi stručni ispit u roku od šest mjeseci od dana zaposlenja, u suprotnom prestaje mu radni odnos.

IX - Sa svim kandidatima koji uđu u uži izbor komisija će obaviti intervju, o čemu će kandidati biti blagovremeno obaviješteni.

Imajući u vidu ovlaštenja ombudsmana, iz člana 16. Zakona o ministarskim, vladinim i drugim imenovanjima u vezi sa prigovorima na konačno imenovanje postoji stalna potreba uvida u priložena dokumenta pa se sva dokumenta priložena uz prijavu na konkurs neće vraćati kandidatima.

X - Objavljivanje konkursa

Javni konkurs će biti objavljen u "Službenom glasniku Republike Srpske" i dnevnom listu "Glas Srpske".

XI - Rok za podnošenje prijava

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana poslednjeg objavljivanja, ako se konkurs ne objavi istovremeno. Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje. Prijave se mogu dostaviti lično ili putem pošte na adresu: Opština Srbac, Stručna služba Skupštine opštine i načelnika opštine, Trg srpskih boraca broj 1, sa naznakom komisiji za izbor.

********************

JU CENTAR ZA SOCIJALNI RAD PRNjAVOR

Karađorđeva br. 6, Prnjavor

  

          Na osnovu člana 20. Statuta Centra za socijalni rad Prnjavor br. 05-530.4-08/16, člana 9. Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta Centra za socijalni rad Prnjavor br. 09-530-456/02, 09-530-222/04, 09-530-411/05, 05-530.4-03-1/08, 05-530.4-01/13 i 05-530.4-07/14, direktor JU Centar za socijalni rad Prnjavor donosi

ODLUKU

o poništenju konkursa za prijem u radni odnos

pripravnika - diplomiranog socijalnog radnika

za popunu radnog mjesta u JU Centar za socijalni

rad Prnjavor

I

          Konkurs za prijem u radni odnos pripravnika - diplomiranog socijalnog radnika za popunu radnog mjesta u JU Centar za socijalni rad Prnjavor, objavljen u dnevnim novinama "Glas Srpske" 2.11.2016. godine, poništava se jer nisu odobrena sredstva u budžetu opštine Prnjavor u 2017. godini za finansiranje ovog radnog mjesta.

II

          Ova odluka biće objavljena u dnevnim novinama "Glas Srpske". 

****************

JU TEHNIČKA ŠKOLA U GRADIŠCI

Kosovke djevojke broj 18

78400 Gradiška

KONKURS

za popunu upražnjenog radnog mjesta

1. diplomirani inženjer mašinstva - 1 izvršilac

 - puna norma na određeno vrijeme do 31.8.2017. godine

1. Uslovi za učešće na konkursu:

Kandidati treba da ispunjavaju opšte i posebne uslove utvrđene Zakonom o radu, Zakonom o srednjem obrazovanju i vaspitanju član 75. i Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama.

Uz prijavu kandidati su dužni da prilože sljedeća dokumenta:

Opšti uslovi:

1) da je državljanin RS ili BiH, što dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

2) da je punoljetan, što dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili kopijom lične karte,

3) da je radno sposoban, što se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu i

4) da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.

Uvjerenje o neosuđivanosti za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem.

Posebni uslovi:

Kandidat uz potpisanu prijavu u kojoj je obavezno navesti lične podatke, adresu i kontakt telefon, potrebno je dostaviti dokumentaciju kojom se dokazuje ispunjenost opštih i posebnih uslova i to:

  1. Ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova u kojoj je navedeno stručno znanje u određenoj oblasti ili ekvivalent.
  2. Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja.
  3. Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca kod kojeg je kandidat bio zaposlen, za kandidate koji ispunjavaju uslove, (uvjerenje treba da sadrži podatke iz kojih se jasno vidi vrsta posla, stepen stručne spreme i dužina ostvarenog radnog staža po vrstama posla). Ukoliko je kandidat radio sa nepunim radnim vremenom, to radno vrijeme je potrebno preračunati u puno radno vrijeme.
  4. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica.
  5. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca.
  6. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.
  7. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije borca.

Kandidati su dužni da na prijavi tačno navedu koja dokumenta dostavljaju uz prijavu.

Nepotpune i neblagovremene prijave, kao i neovjerene fotokopije komisija neće uzeti u razmatranje. Kandidati koji se prijavljuju na konkurs dužni su dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Kandidati koji ispunjavaju uslove ovim konkursom dužni su pristupiti testiranju i intervjuu koji će se obaviti dana 30.1.2017. godine u 9 časova u prostorijama škole.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ukoliko se ne pojave na testiranju i intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Konkurs ostaje otvoren osam dana od dana objavljivanja u dnevnom listu "Glas Srpske".

Prijave sa naznakom "za konkurs" slati na adresu: JU Tehnička škola, ul. Kosovke djevojke broj 18, 78 400 Gradiška, ili dostaviti lično u školi.

**********************

JU OŠ "MILOŠ DUJIĆ" ČELINAC

 Vojvode Mišića 57

 Raspisuje

  KONKURS

za upražnjeno radno mjesto

  I

- Nastavnika/prof. likovne kulture na neodređeno vrijeme

 16 časova, lice bez iskustva - pripravnik............... 1 izvršilac

  II

 Uz potpisanu prijavu, kandidati treba da dostave dokumentaciju i to: ovjerene kopije na osnovu kojih se dokazuje ispunjenost opštih i posebnih uslova, te dokumentaciju (ovjerene kopije) na osnovu kojih se vrši bodovanje po kriterijumima iz Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi

 Dokumentacija za opšte uslove koje kandidati treba da ispunjavaju prilikom prijavljivanja na javni konkurs su:

1. da je državljanin RS ili BiH to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

2. da je punoljetan, to se dokazuje izvodom iz MKR ili ovjerenom kopijom lične karte,

3. da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od 6 mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu a prije zasnivanja radnog odnosa, i

4. da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.

Uvjerenje o neosuđivanosti iz ovog člana tačka 4. za izabranog kandidata

škola će pribaviti službenim putem.

Dokumentacija za posebne uslove i dokumentacija na osnovu kojih se vrši

 bodovanje po kriterijumima iz člana 9. Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi:

1. ovjerena fotokopija diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent

 2. dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja

3. uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

4. uvjerenje opštinskog – gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz porodice poginulog borca,

5. uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

6. uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije boraca.

  III

Testiranje i intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa obaviće se u prostorijama škole 31.1.2017. god. u 13 časova.  

  IV

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, ako se ne pojave pomenutog datuma.

  V

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenta i te kopije se neće vraćati kandidatima.

  VI

Prijave se mogu dostaviti lično ili poštom na adresu škole.

  VII

Neblagovremene i nepotpune prijave neće se uzimati u razmatranje.

  VIII

Škola će obavijestiti sve prijavljene kandidate na raspisanom konkursu o izvršenom izboru kandidata po konkursu.

NAPOMENA: Kandidati koji su konkurisali po konkursu koji je objavljen 11.1.2017. (srijeda) u listu "Glas Srpske" ne treba ponovo da konkurišu ali treba da pristupe testiranju i intervjuu 31.1.2017. god. u 13 časova u prostorijama škole.

 ****************

JU SREDNjA STRUČNA I TEHNIČKA ŠKOLA GRADIŠKA

Vidovdanska bb

raspisuje:

KONKURS

za prijem radnika

1. Zdravstvena njega - jedan izvršilac, sa radnim iskustvom u struci od najmanje godinu dana, na određeno vrijeme od 1.2.2017. godine do 31.8.2017. godine, 4 časa teorije i 5 časova vježbe.

    

 OPŠTI I POSEBNI USLOVI ZA PRIJEM U RADNI ODNOS

Pored opštih uslova, propisanih Zakonom o radu kandidati treba da ispunjavaju uslove predviđene članom 75. Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju i Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama i Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi.

Opšti uslovi za prijem u radni odnos:

1) da je državljanin RS ili BiH, a to dokazuje uvjerenjem o državljanstvu;

2) da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili kopijom lične karte;

3) da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat, nakon izvršenog izbora po konkursu,

4) da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.

Uvjerenje o neosuđivanosti za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Posebni uslovi:

1) Završen prvi ciklus studija i stečeno zvanje diplomirana medicinska sestra ili viša medicinska sestra.

Uz potpisanu prijavu potrebno je dostaviti dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost opštih uslova i dokumentaciju kojom se dokazuje ispunjenost posebnih uslova na osnovu koje se vrši bodovanje:

1. Ovjerenu fotokopiju diplome u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent.

2. Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja.

3. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje na području jedinice lokalne samouprave gdje je kandidat prijavljen o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica.

4. Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca, a koje sadrži podatke:

- vrsti posla

- stepenu stručne spreme

- dužini ostvarenog radnog staža

5. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca .

6. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS , ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.

7. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko–invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije borca.

Kandidati su dužni da na prijavi tačno navedu koja dokumenta dostavljaju uz prijavu.

Nepotpune i neblagovremene prijave, kao ni dokumenta koja nisu ovjerena komisija neće uzeti u razmatranje. Kandidati koji se prijavljuju na oglas dužni su dostaviti ovjerene fotokopije svih dokumenata (ne starije od šest mjeseci) i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Intervju i testiranje utvrđeno Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi će se obaviti u utorak, 31.1.2017. godine, u 10 časova u prostorijama škole. Kandidati koji se ne pojave na intervjuu smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Konkurs ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja.

Prijave sa naznakom – za konkurs, slati poštom na adresu JU Srednja stručna i tehnička škola, Vidovdanska 58, 78 400 Gradiška ili lično u školi.

Kontakt telefon: 051/813-385.

*********************

JU OŠ "DANILO BORKOVIĆ"

Ul. Majora Milana Tepić br. 19 ; 78 400 Gradiška

 raspisuje se

 

KONKURS

za prijem radnika u radni odnos

 

1. Profesor fizike - 1 izvršilac sa iskustvom rada u nastavi, za 10 časova, za rad na određeno radno vrijeme do 31.8.2017. god.

 

Uz prijave na konkurs potrebno je dostaviti (original ili ovjerenu fotokopiju):

1. Uvjerenje o državljanstvu;

2. Izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerena kopija lične karte;

3. Ljekarsko uvjerenje da je radno sposoban (prilaže samo izabrani kandidat);

4. Uvjerenje o neosuđivanosti (škola će za izabranog kandidata tražiti službenim putem);

5. Diploma o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stečeno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent;

6. Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja;

7. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica koja se nalaze na toj evidenciji;

8. Uvjerenje o radnom stažu izdato od poslodavca kod koga je stekao radni staž;

9. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije poginulog borca;

10. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije borca;

11. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.

Mole se kandidati da na molbi tačno navedu koja dokumenta dostavljaju u prijavi.

Prijave na konkurs sa dokazima o ispunjavanju uslova slati na adresu škole.

Nepotpune i neblagovremene prijave, kao ni dokumenta koja nisu ovjerena komisija neće uzeti u razmatranje.

Testiranje i intervju sa kandidatima biće obavljen 27.1.2017. godine sa početkom u 12 časova u prostorijama JU Osnovne škole "DANILO BORKOVIĆ" Gradiška. Kandidati se neće pozivati posebno na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranje ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Konkurs ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu "Glas Srpske".      

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

*************

OVU "PRVA BALETSKA ŠKOLA"

Jovana Dučića 25

BANjALUKA

KONKURS

za prijem na radno mjesto

1. nastavnik na predmetu savremena igra, 1 izvršilac, do 30.6.2017.

Opšti i posebni uslovi za prijem u radni odnos:

Kandidati moraju ispunjavati uslove, koji su propisani Zakonom o radu RS, Zakonom o osnovnom obrazovanju i vaspitanju, te Pravilnikom o stručnim profilima, zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača.

1. Uz prijavu na konkurs kandidat je dužan uz prijavu dostaviti sljedeća dokumenta kao dokaz za ispunjavanje opštih uslova konkursa:

- izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerena kopija lične karte;

- uvjerenje o državljanstvu;

- izjava da nije pravosnažnom presudom osuđivan za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnom licem, ne starije od 30 dana (uvjerenje će za izabranog kandidata, škola zatražiti službenim putem, prije prijema u radni odnos;

- kandidati koji budu izabrani, dužni su dostaviti ljekarsko uvjerenje o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima, prije zasnivanja radnog odnosa.

2. Posebni uslovi:

Posebni uslovi za radno mjesto nastavnika na predmetu savremena igra:

- diplomu o završenom obrazovanju (poželjno je da kandidati imaju visoku ili višu stručnu spremu);

- potvrda i biografija o baletskom-plesnom iskustvu;

- nastavu i druge oblike obrazovno-vaspitnog rada u osnovnoj baletskoj školi mogu da izvode sljedeća lica na predmetu klasičan balet:

- baletski umjetnik - prvi solista

- baletski umjetnik - drugi solista sa scenskim iskustvom od najmanje pet godina

- baletski umjetnik sa najmanje pet godina rada u struci

- baletski igrač

- baletski pedagog

- igrač klasičnog baleta/savremene igre

Kandidati dostavljaju ovjerene kopije svih dokumenata u prostorije škole i iste se neće vraćati.

Kandidati koji ispunjavaju uslove definisane konkursom će biti pozvani na intervju.

Konkurs ostaje otvoren 3 dana od dana objavljivanja.

Prijave dostaviti na adresu škole:

OBRAZOVNO-VASPITNA USTANOVA "PRVA BALETSKA ŠKOLA"

Jovana Dučića 25

78000 Banjaluka

sa naznakom - prijava na konkurs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana