Tuča učenica u centru Doboja, vršnjaci navijali, reagovala policija VIDEO

www.opcija.net, nezavisne.com
Tuča učenica u centru Doboja, vršnjaci navijali, reagovala policija VIDEO

Doboj - Na platou između zgrada u centru Doboja, danas su se potukle dvije učenice srednjih škola, a čitav prizor je posmatrao veliki broj njihovih vršnjaka, što se može jasno vidjeti na snimku portala opcija.net.

Kako prenosi ovaj portal, riječ je o dogovorenom obračunu. Frapantno je da u žestoki fizički sukob dvije djevojke nije pokušao da se umiješa niko od više desetina prisutnih. Naprotiv, dobacivanjem su ih podsticali na još žešće udarce.

Nakon više minuta borbe, prišlo im je nekoliko djevojaka, pri čemu je jedna iskoristila priliku da brutalno udari nogom u glavu mladu osobu na zemlji.

Policije nije bilo na vidiku tokom tuče koja je trajala relativno dugo. Tek pri kraju snimka, iz reakcija "publike" može se zaključiti da stiže policija i da je vrijeme za kolektivni bijeg.

Ovo nije prvi put da javnost u RS može da vidi uznemirujuće scene vršnjačkog nasilja. Nažalost, gotovo po pravilu, sve prolazi bez ikakvih posljedica, a da se ne govori o preventivnom djelovanju šire društvene zajednice, škole i porodice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana