Socijalisti sa omladincima imaju sigurnu budućnost

Socijalisti sa omladincima imaju sigurnu budućnost 28.12.2017 14:04 | D. S.

Banjaluka - Aktiv mladih Socijalističke partije (SP) Banjaluka proslavio je u utorak uveče u banjalučkom restoranu "Soriso" Novu godinu, a proslavi su, osim oko 200 omladinaca, prisustvovali funkcioneri i istaknuti članovi Socijalističke partije, te brojni simpatizeri.

Predsjednik SP-a Petar Đokić izrazio je zadovoljstvo što se nalazi u društvu velikog broja mladih socijalista i pozvao ih da rade i u budućnosti predano kao do sada.

- Moji počeci u partiji bili su u vezi sa omladinom i tih dana se sjećam sa velikim simpatijama i radošću. Partija sa vama ima sigurnu budućnost - poručio je Đokić omladincima.

On je iskoristio priliku da zahvali i čestita mladima na organizaciji proslave, ali i na pozivu, te poželio svim socijalistima srećnu i uspješnu Novu godinu.

Svoje partijske kolege pozdravio je i predsjednik banjalučkog Aktiva mladih SP-a Nikola Vukčević i zahvalio svima koji su svojim prisustvom uveličali proslavu, a posebno omladincima i članovima Aktiva na radu u godini koja je na izmaku.

On ih je pozvao da u sljedećoj godini, koja je ujedno i izborna, rade više nego do sada da bi zajedno došli do što boljeg izbornog rezultata.

Vukčević je zahvalio Đokiću na dosadašnjoj pomoći Aktivu mladih i mladim ljudima Socijalističke partije.

- Želim da poželim svim omladincima, kao i ostalim članovima Socijalističke partije srećnu Novu godinu. Srećan sam i zadovoljan što smo se okupili u velikom broju da bismo pokazali snagu naše mladosti i partije - zaključio je Vukčević.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica