Које естетске операције су имале Слобода Мићаловић и Јелисавета Орашанин: Све гласније су приче о овим захватима

ГС
Foto: АТА

Слобода Мићаловић (42) и Јелисавета Орашанин (35) двије су највољеније глумице са наших простора. Жене у Србији обожавају да копирају њихов модни стил, док се потајно диве њиховом изгледу.

Ипак, на интернету је вјечито питање: Шта су све оперисале Слобода и Јелисавета?

Јелисавета Орашанин важи за особу која је веома дисциплинована и која пази шта једе и како вјежба. Њен здрав начин живота увелико се примијети на њеном затегнутом тијелу, које наликује на тијело младе спортискиње.

Оно што не може вјежбање, Јелисавета је одрадила естетским корекцијама а то је операција груди. Многи сумњају да је оперисала и нос, али глумица о томе никад није причала.

Погледајте њене фотографије прије и послије:

Слобода Мићаловић је неко ко је веома задовољан својим изгледом и то се види у скоро свим њеним појављивањима на црвеном тепиху. Глумица природну љепоту његује побожно, веома мало се шминка, а производе које користи за лице и тијелу - врхунског су квалитета.

"Лице је инструмент којим ја радим и морам да имам времена за то. А друга страна тога је и уживање, јер одлазак код козметичара је уживање. Фантастична козметика стварно чини чуда," открила је глумица једном приликом.

Сумња се да је Слобода благо попунила усне хијалуроном, али и да користи специјалне масаже које њено лице чине глатким и спречавају појаву бора.

"Немам ништа против третмана, било да је мезотерапија, ПРП или нешто друго, али кожа треба да се маже, храни, да јој се посвети пажња," рекла је Слобода која наводи да веома пази шта једе и колико воде дневно пије како би јој тијело остало хидрирано.

Погледајте њене фотографије од прије и сада:

Гледајући њихове фотографије од прије и данас можемо да закључимо само једно: љепота ове двије глумице лежи у професионалној њези лица и великом задовољству приватним животом, преноси Стил.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана