Koje estetske operacije su imale Sloboda Mićalović i Jelisaveta Orašanin: Sve glasnije su priče o ovim zahvatima

GS
Foto: ATA

Sloboda Mićalović (42) i Jelisaveta Orašanin (35) dvije su najvoljenije glumice sa naših prostora. Žene u Srbiji obožavaju da kopiraju njihov modni stil, dok se potajno dive njihovom izgledu.

Ipak, na internetu je vječito pitanje: Šta su sve operisale Sloboda i Jelisaveta?

Jelisaveta Orašanin važi za osobu koja je veoma disciplinovana i koja pazi šta jede i kako vježba. Njen zdrav način života uveliko se primijeti na njenom zategnutom tijelu, koje nalikuje na tijelo mlade sportiskinje.

Ono što ne može vježbanje, Jelisaveta je odradila estetskim korekcijama a to je operacija grudi. Mnogi sumnjaju da je operisala i nos, ali glumica o tome nikad nije pričala.

Pogledajte njene fotografije prije i poslije:

Sloboda Mićalović je neko ko je veoma zadovoljan svojim izgledom i to se vidi u skoro svim njenim pojavljivanjima na crvenom tepihu. Glumica prirodnu ljepotu njeguje pobožno, veoma malo se šminka, a proizvode koje koristi za lice i tijelu - vrhunskog su kvaliteta.

"Lice je instrument kojim ja radim i moram da imam vremena za to. A druga strana toga je i uživanje, jer odlazak kod kozmetičara je uživanje. Fantastična kozmetika stvarno čini čuda," otkrila je glumica jednom prilikom.

Sumnja se da je Sloboda blago popunila usne hijaluronom, ali i da koristi specijalne masaže koje njeno lice čine glatkim i sprečavaju pojavu bora.

"Nemam ništa protiv tretmana, bilo da je mezoterapija, PRP ili nešto drugo, ali koža treba da se maže, hrani, da joj se posveti pažnja," rekla je Sloboda koja navodi da veoma pazi šta jede i koliko vode dnevno pije kako bi joj tijelo ostalo hidrirano.

Pogledajte njene fotografije od prije i sada:

Gledajući njihove fotografije od prije i danas možemo da zaključimo samo jedno: ljepota ove dvije glumice leži u profesionalnoj njezi lica i velikom zadovoljstvu privatnim životom, prenosi Stil.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana