Зимска опсесија: Савршене бијеле чизме које вам никада неће досадити

ГС
Foto: илустрација

Зимска модна сезона постаје све занимљивија и разигранија, посебно када је ријеч о трендовима чизма.

Све одјевне зимске комаде које смо некада сматрали неупотребљивим, и тешким за комбинирати уз елегантни стил, данас су итекако пожељне и тренди.

Бијеле чизме, које су биле незамисливе за тмурне зимске дане, постале су ултимативни тренд и долазе у моделима који вам никада неће и не могу досадити

Гломазни модели са дебелим ђоном преузимају потпуну доминацију, јер у комбинацији са бијелом бојом савршен су додатак и најдосаднијим оутфитима, а оне мало смјелије учинит ће правим модним иконама.

Када бирамо модел чизама у бијелој боји, непогрешив је избор оних до изнад чланака. Фаворити међу трендсетерима су оне са дебелим црним ђоном и на везање.

Висина ђона није упитна, јер је свака тренди и довољно се истиче у односу на бијелу површину која једнако доминира.

Одважите се комбинирати их са другим тренди бојама које ће освојити модну зиму, уз маслинасто зелене тонове јакни, неодољивих нијанси јеанса, све дужине сукњи и хаљина, од мини до маxи, и неодољиве мини моделе торби које ћете пронаћи у сваком излогу.

Највећи избор бијелих чизама по укусу и најзахтјевнијих пронашли смо у новој Деицхманн колекцији. Они који су заљубљеници у моделе ове модне куће, по различитим брендовима препознат ће лако и свој стил, те ће и избор бити лакши, јер само нијансе вас дијеле од савршеног пара бијелих чизама.

Важно је да напоменемо да бијеле чизме апсолутно добро пристају свима и немате дилеме када се одлучите кренути у ову модну авантуру. Оне ће одређивати ваш свакодневни оутфит и утјецати на добро расположење.

Уколико још нисте сигурне зашто би пар бијелих чизама усавршио ваш стил одијевања, замислите како ће све оне тренди чарапе које одувијек желите носити или комбинирати изгледати у њима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана