Zimska opsesija: Savršene bijele čizme koje vam nikada neće dosaditi

GS
Foto: ilustracija

Zimska modna sezona postaje sve zanimljivija i razigranija, posebno kada je riječ o trendovima čizma.

Sve odjevne zimske komade koje smo nekada smatrali neupotrebljivim, i teškim za kombinirati uz elegantni stil, danas su itekako poželjne i trendi.

Bijele čizme, koje su bile nezamislive za tmurne zimske dane, postale su ultimativni trend i dolaze u modelima koji vam nikada neće i ne mogu dosaditi

Glomazni modeli sa debelim đonom preuzimaju potpunu dominaciju, jer u kombinaciji sa bijelom bojom savršen su dodatak i najdosadnijim outfitima, a one malo smjelije učinit će pravim modnim ikonama.

Kada biramo model čizama u bijeloj boji, nepogrešiv je izbor onih do iznad članaka. Favoriti među trendseterima su one sa debelim crnim đonom i na vezanje.

Visina đona nije upitna, jer je svaka trendi i dovoljno se ističe u odnosu na bijelu površinu koja jednako dominira.

Odvažite se kombinirati ih sa drugim trendi bojama koje će osvojiti modnu zimu, uz maslinasto zelene tonove jakni, neodoljivih nijansi jeansa, sve dužine suknji i haljina, od mini do maxi, i neodoljive mini modele torbi koje ćete pronaći u svakom izlogu.

Najveći izbor bijelih čizama po ukusu i najzahtjevnijih pronašli smo u novoj Deichmann kolekciji. Oni koji su zaljubljenici u modele ove modne kuće, po različitim brendovima prepoznat će lako i svoj stil, te će i izbor biti lakši, jer samo nijanse vas dijele od savršenog para bijelih čizama.

Važno je da napomenemo da bijele čizme apsolutno dobro pristaju svima i nemate dileme kada se odlučite krenuti u ovu modnu avanturu. One će određivati vaš svakodnevni outfit i utjecati na dobro raspoloženje.

Ukoliko još niste sigurne zašto bi par bijelih čizama usavršio vaš stil odijevanja, zamislite kako će sve one trendi čarape koje oduvijek želite nositi ili kombinirati izgledati u njima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana