Ово је најмодернија боја гардеробе у 2024: Одише тихим луксузом, а ево уз које комаде се најбоље слаже

ГС
Foto: Илустрација

Према стилистима, ова нијанса је у највећем тренду ове године. Засијајте током пролећа и лета у непревазиђеној нијанси, суптилног луксуза.

Беж је била и остала нијанса повезана са елеганцијом и скупим изгледом, али ове године ту улогу преузима нова, много свежија боја.

После сезоне богатих и раскошних тонова, пролеће и лето стижу са свежом палетом боја, која одражава расположење сунчаних дана, поручују стилисти. Реч је о бледо плавој нијанси, врло специфичној која успева да донесе луксузну, чисту и свежу естетику.

Брзо постаје омиљена нијанса у модним круговима, бледо плава је све видљивија у модној индустрији. Након што је виђена у небројеним дизајнерским колекцијама, током ревија, ова романтична плава преузима превласт са доласком топле сезоне.

Будући да је сезона венчања, идеална је нијанса за хаљину за госте, али и за хаљине деверуша. Иако се на први поглед може чинити да је тешко комбиновати у одевним комбинацијама, бледо плава је шик нијанса која добро стоји поред беле, беж, наранџасте, па чак и јарко црвене, ако више волите. Ово су одевне комбинације уз коју можете уклопити ову нијансу.

Светлоплава хаљина вам даје могућност да изгледате елегантно и привлачно, без превише труда. идеално се уклапа уз црне, беле и сребрне сандале као и беж.

Плаве пругасте кошуље су већ неко време у тренду, без обзира на тон. Посебно ова нијанса у комбинацији са светлим тоновима, на пример белом или беж. 

Дефиниција елеганције је бледо плаво одело. Моћи ћете да га носите годинама, па инвестирајте у квалитетне комаде. Ако не можете да пронађете комплетно одело, покушајте да комбинујете сако и панталоне у сличним нијансама.

Сенса 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана