Торба у овој боји привлачи богатство, али важан је и облик

ГС
Торба у овој боји привлачи богатство, али важан је и облик

Да ли сте знали да је важно и каква вам је ташна ако желите да имате више новца у животу?

Милијарду људи у свијету практикују древну кинеску технику - фенг шуи. Наиме, заговорници ове технике тврде са свака ствар коју виђамо и дотичемо на свакодневном нивоу, са собом носи одређену енергију. Рецимо, новац. Он представља врсту енергије која често доноси добро расположење и чини људе задовољнијима.

А да би моћ новца могла неометано да кружи, потребно је да створите  услове за неометано струјање животне енергије. На овај начин ћете осигурати сигурност и благостање. А да ли сте знали да је важно и каква вам је ташна ако желите да имате више новца у животу.

Постоји најсрећнији облик

Да ли знате да постоји вјеровање да би ташна требало да буде одређеног облика како би привлачила новац.

У питању је облик налик старинској врећи за новац – доле је шира, а горе ужа, што значи да се у њој “гомила” новац, а не да из ње излази.

Важно је да буде у срећној боји

Ако желите више среће одаберите црвену, за више новца и успјеха у послу нека ваша ташна буде црна, зелену бирајте за нове новчане успјехе, а уколико баш желите металик ташну, златна привлачи добру енергију изобиља, а сребрна луксуз.

Обавезно је затварајте 

Увијек купујте ташне које могу чврсто да се затворе, “опуштене” ташне које се везују везицом или једним дугметом нису срећан избор.

Обавезно на крају дана из њен извадите згужване марамице, фискалне рачуне или било шта друго што сте током дана убацили унутра, а заправо вам није потребно.

Шта квари добру енергију?

Никада је не стављајте на под, то се и у Кини, као и код нас, сматра лошим знаком. На тај начин, “дозвољавате” другим људима да газе ваше богатство.

Важно је да ташна буде цијела и без оштећења! Чак и ако је јако волите, немојте је више носити ако се видно изгребала, постава се исцијепала или на њој постоји флека.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана