Ovo je najmodernija boja garderobe u 2024: Odiše tihim luksuzom, a evo uz koje komade se najbolje slaže

GS
Foto: Ilustracija

Prema stilistima, ova nijansa je u najvećem trendu ove godine. Zasijajte tokom proleća i leta u neprevaziđenoj nijansi, suptilnog luksuza.

Bež je bila i ostala nijansa povezana sa elegancijom i skupim izgledom, ali ove godine tu ulogu preuzima nova, mnogo svežija boja.

Posle sezone bogatih i raskošnih tonova, proleće i leto stižu sa svežom paletom boja, koja odražava raspoloženje sunčanih dana, poručuju stilisti. Reč je o bledo plavoj nijansi, vrlo specifičnoj koja uspeva da donese luksuznu, čistu i svežu estetiku.

Brzo postaje omiljena nijansa u modnim krugovima, bledo plava je sve vidljivija u modnoj industriji. Nakon što je viđena u nebrojenim dizajnerskim kolekcijama, tokom revija, ova romantična plava preuzima prevlast sa dolaskom tople sezone.

Budući da je sezona venčanja, idealna je nijansa za haljinu za goste, ali i za haljine deveruša. Iako se na prvi pogled može činiti da je teško kombinovati u odevnim kombinacijama, bledo plava je šik nijansa koja dobro stoji pored bele, bež, narandžaste, pa čak i jarko crvene, ako više volite. Ovo su odevne kombinacije uz koju možete uklopiti ovu nijansu.

Svetloplava haljina vam daje mogućnost da izgledate elegantno i privlačno, bez previše truda. idealno se uklapa uz crne, bele i srebrne sandale kao i bež.

Plave prugaste košulje su već neko vreme u trendu, bez obzira na ton. Posebno ova nijansa u kombinaciji sa svetlim tonovima, na primer belom ili bež. 

Definicija elegancije je bledo plavo odelo. Moći ćete da ga nosite godinama, pa investirajte u kvalitetne komade. Ako ne možete da pronađete kompletno odelo, pokušajte da kombinujete sako i pantalone u sličnim nijansama.

Sensa 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana