Тибетанска љепотица необичног изгледа осваја модни свијет

ГС
Тибетанска љепотица необичног изгледа осваја модни свијет

Неконвенционална љепота љепотице са Тибета потпуно је залудјела кориснике друштвених мрежа, а све је траженија и на модним пистама.

Њено име је Цунаина, поријеклом је са Тибета, а тренутно живи у Енглеској гдје има бројне модне ангажмане. Исклесана брада, пуне усне, косе очи и гомила младежа очаравају људе, а поврх свега тога, највише дивљења прикупља облик њеног носа.

У кратком временском периоду добила је велики број пратилаца, а многи од њих просто не вјерују да је ова манекенка у потпуности природна, иако малобројни подаци који се могу наћи о њој говоре да није имала никакве естетске захвате.

Она је право освјежење на модној сцени по много чему, па и по висини, јер висока је свега 164 cm. Но, то није спријечило модне скауте који су је запазили на улици да јој приђу и ангажују је. Појавила се и на Недјељи моде у Лондону, а ангажовала ју је модна кућа Диор.

На Инстаграму има око 300.000 пратилаца иако изузетно ријетко качи своје слике, а људи кажу да су одушевљени њеном неконвенционалном љепотом и аплаудирају модним стручњацима који су се умјесто, како кажу, “класичних љепотица“, одлучили за Цунаину, за коју коментаришу да изгледа као да није са ове планете.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана