Tibetanska ljepotica neobičnog izgleda osvaja modni svijet

GS
Tibetanska ljepotica neobičnog izgleda osvaja modni svijet

Nekonvencionalna ljepota ljepotice sa Tibeta potpuno je zaludjela korisnike društvenih mreža, a sve je traženija i na modnim pistama.

Njeno ime je Cunaina, porijeklom je sa Tibeta, a trenutno živi u Engleskoj gdje ima brojne modne angažmane. Isklesana brada, pune usne, kose oči i gomila mladeža očaravaju ljude, a povrh svega toga, najviše divljenja prikuplja oblik njenog nosa.

U kratkom vremenskom periodu dobila je veliki broj pratilaca, a mnogi od njih prosto ne vjeruju da je ova manekenka u potpunosti prirodna, iako malobrojni podaci koji se mogu naći o njoj govore da nije imala nikakve estetske zahvate.

Ona je pravo osvježenje na modnoj sceni po mnogo čemu, pa i po visini, jer visoka je svega 164 cm. No, to nije spriječilo modne skaute koji su je zapazili na ulici da joj priđu i angažuju je. Pojavila se i na Nedjelji mode u Londonu, a angažovala ju je modna kuća Dior.

Na Instagramu ima oko 300.000 pratilaca iako izuzetno rijetko kači svoje slike, a ljudi kažu da su oduševljeni njenom nekonvencionalnom ljepotom i aplaudiraju modnim stručnjacima koji su se umjesto, kako kažu, “klasičnih ljepotica“, odlučili za Cunainu, za koju komentarišu da izgleda kao da nije sa ove planete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana