Све пршти од дијаманата и гламура: Јелисавета на руци носи 11.400 евра!

ГС
Foto: Курур

Јелисавета Орашанин, која је ових дана у центру медијске пажње због наводног развода од кошаркаша Милоша Теодосића, заслужено носи титулу трендсетерке.

Глумица у свом гардероберу посjедује моделе врхунских модних дизајнера, а поред обуће, одjеће и ташни, она такође може да се похвали и вриједним накитом од чије цијене ће вам се завртити у глави.

Тако смо је једном приликом усликали док је са колегама играла хит представу "Хотел 88".

Ипак, нама је тада привукао пажњу лични накит популарне глумице. Јелисавета тако већ годинама са своје руке не скида две наруквице једне од најпрестижнијих јувелирских кућа на свијету "картије".

Глумица се одлучила за два најпопуларнија модела овог бренда: "лове" и "јусте ун цлоу" од жутог злата. Цијена је "права ситница": класичан модел у основној верзији кошта 6.750 евра, док је друга, која је најпрепознатљивија због свог специфичног облика ексера нешто јефтинија - "само" 4.650 евра. Простом рачуницом, јасно је да Јелисавета на руци носи накит од 11.400 евра.

Иначе, "картије лове" наруквица један је од најпопуларнијих комада накита. Ради се о култној наруквици која је у 2017. била најгугланији комад накита на свијету.

Носиле су је Елизабет Тејлор и Ричард Бартон, Стив Меквин и Софија Лорен, преноси Курир.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана