Sve pršti od dijamanata i glamura: Jelisaveta na ruci nosi 11.400 evra!

GS
Foto: Kurur

Jelisaveta Orašanin, koja je ovih dana u centru medijske pažnje zbog navodnog razvoda od košarkaša Miloša Teodosića, zasluženo nosi titulu trendseterke.

Glumica u svom garderoberu posjeduje modele vrhunskih modnih dizajnera, a pored obuće, odjeće i tašni, ona takođe može da se pohvali i vrijednim nakitom od čije cijene će vam se zavrtiti u glavi.

Tako smo je jednom prilikom uslikali dok je sa kolegama igrala hit predstavu "Hotel 88".

Ipak, nama je tada privukao pažnju lični nakit popularne glumice. Jelisaveta tako već godinama sa svoje ruke ne skida dve narukvice jedne od najprestižnijih juvelirskih kuća na svijetu "kartije".

Glumica se odlučila za dva najpopularnija modela ovog brenda: "love" i "juste un clou" od žutog zlata. Cijena je "prava sitnica": klasičan model u osnovnoj verziji košta 6.750 evra, dok je druga, koja je najprepoznatljivija zbog svog specifičnog oblika eksera nešto jeftinija - "samo" 4.650 evra. Prostom računicom, jasno je da Jelisaveta na ruci nosi nakit od 11.400 evra.

Inače, "kartije love" narukvica jedan je od najpopularnijih komada nakita. Radi se o kultnoj narukvici koja je u 2017. bila najguglaniji komad nakita na svijetu.

Nosile su je Elizabet Tejlor i Ričard Barton, Stiv Mekvin i Sofija Loren, prenosi Kurir.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana