Стигла је најскупља LV торба у историји, цијена јој је права ситница - милион долара

Г.С.
Стигла је најскупља LV торба у историји, цијена јој је права ситница - милион долара

Погледајте како изгледа најлуксузнији комад престижне дизајнерске модне куће Louis Vutton.

Назив јој је Louis Vutton Millionare Speedy и прва је коју је дизајнирао Фарел Вилијамс (Пхаррелл Њиллиамс) као креативни директор мушке одjеће ове луксузне куће.

Објавио је фотографију торбе на свом званичном Инстаграм профилу и открио њено лансирање, али тренутно је доступна само врхунској клијентели, онима који су најближи њему и престижној кући.

Торба није изложена на стандардним полицама у радњама нити на званичном Louis Vutton сајту, већ је скивена од радозналих погледа и ово није први пут да LV користи овај маркетинсшки приступ за њихове луксузне комаде.

Скупоцијена ташна представљена је овог прољећа на Недјељи моде у Паризу, а израђена је од врхунске крокодилске коже и доступна у пет живахних боја. Има легендарни, препознатљиви LV монограм, а употпуњена је златним металним детаљима и дијамантским привjесцима који су оправдали њену цијену. Уз то, требало би да долази и с паром сунчаних наочара Мillionare које су почетком 2000-их заједно дизајнирали Skateboard P, NIGO и Marc Jacobs.

Такође, представљена је и варијанта торбе израђена од меке коже, а овим комадом се може похвалити славна Ријана.

На крају, остаје само још да вас упознамо са цијеном овог комада на који је LV веома поносан, јер је најлуксузније издање вjероватно икада направљено - ни мање ни више, него милион долара!

Назив је заиста оправдан...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана