Stigla je najskuplja LV torba u istoriji, cijena joj je prava sitnica - milion dolara

G.S.
Stigla je najskuplja LV torba u istoriji, cijena joj je prava sitnica - milion dolara

Pogledajte kako izgleda najluksuzniji komad prestižne dizajnerske modne kuće Louis Vutton.

Naziv joj je Louis Vutton Millionare Speedy i prva je koju je dizajnirao Farel Vilijams (Pharrell Njilliams) kao kreativni direktor muške odjeće ove luksuzne kuće.

Objavio je fotografiju torbe na svom zvaničnom Instagram profilu i otkrio njeno lansiranje, ali trenutno je dostupna samo vrhunskoj klijenteli, onima koji su najbliži njemu i prestižnoj kući.

Torba nije izložena na standardnim policama u radnjama niti na zvaničnom Louis Vutton sajtu, već je skivena od radoznalih pogleda i ovo nije prvi put da LV koristi ovaj marketinsški pristup za njihove luksuzne komade.

Skupocijena tašna predstavljena je ovog proljeća na Nedjelji mode u Parizu, a izrađena je od vrhunske krokodilske kože i dostupna u pet živahnih boja. Ima legendarni, prepoznatljivi LV monogram, a upotpunjena je zlatnim metalnim detaljima i dijamantskim privjescima koji su opravdali njenu cijenu. Uz to, trebalo bi da dolazi i s parom sunčanih naočara Millionare koje su početkom 2000-ih zajedno dizajnirali Skateboard P, NIGO i Marc Jacobs.

Takođe, predstavljena je i varijanta torbe izrađena od meke kože, a ovim komadom se može pohvaliti slavna Rijana.

Na kraju, ostaje samo još da vas upoznamo sa cijenom ovog komada na koji je LV veoma ponosan, jer je najluksuznije izdanje vjerovatno ikada napravljeno - ni manje ni više, nego milion dolara!

Naziv je zaista opravdan...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana