Сетови господаре модним трендовима, а није им одољела ни Кејт Мидлтон

GS
Foto: Tanjug/AP

Њежна боја је овој трикотажној комбинацији дала посебну елеганцију и женственост

Неки модни трендови могу опчинити цијелу планету, а неки су само ствар "уличне моде" и не добијају своју ширу модну потврду. Али када одјевну комбинацију која је у тренд понесе и Кејт Мидлтон, тај тренд је овеовјечен.

Комплети или сетови, које чине панталоне и сакои или сукње и блузе, све су популарнији и жене их оживљавају послије неколико деценија, како то са модом циклично и бива. Данас је Кејт Мидлон понијела беж сет - миди сукњу и блузу и званично најавила јесењи модни хит.

Сасвим затворена, са овалним оковратником, беж блуза са дугмићима на рукавима била је одличан спој са сукњом која се лагано ширила успод кољена. Њежна боја је овој трикотажној комбинацији дала посебну елеганцију и женственост, какву мало ко може да изнесе као Кејт Мидлтон, преноси ОнаТелеграф

Торба и ниске штикле нешто тамније нијансе сасвим су испратиле нежну, јесењу модну причу, за коју се определила принцеза током посете "Милтон Кејнес Блу Лајт Хаб-у" поводом подршке менталном здрављу хитних служби током недјеље Свјетског дана менталног здравља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана