Setovi gospodare modnim trendovima, a nije im odoljela ni Kejt Midlton

GS
Foto: Tanjug/AP

Nježna boja je ovoj trikotažnoj kombinaciji dala posebnu eleganciju i ženstvenost

Neki modni trendovi mogu opčiniti cijelu planetu, a neki su samo stvar "ulične mode" i ne dobijaju svoju širu modnu potvrdu. Ali kada odjevnu kombinaciju koja je u trend ponese i Kejt Midlton, taj trend je oveovječen.

Kompleti ili setovi, koje čine pantalone i sakoi ili suknje i bluze, sve su popularniji i žene ih oživljavaju poslije nekoliko decenija, kako to sa modom ciklično i biva. Danas je Kejt Midlon ponijela bež set - midi suknju i bluzu i zvanično najavila jesenji modni hit.

Sasvim zatvorena, sa ovalnim okovratnikom, bež bluza sa dugmićima na rukavima bila je odličan spoj sa suknjom koja se lagano širila uspod koljena. Nježna boja je ovoj trikotažnoj kombinaciji dala posebnu eleganciju i ženstvenost, kakvu malo ko može da iznese kao Kejt Midlton, prenosi OnaTelegraf

Torba i niske štikle nešto tamnije nijanse sasvim su ispratile nežnu, jesenju modnu priču, za koju se opredelila princeza tokom posete "Milton Kejnes Blu Lajt Hab-u" povodom podrške mentalnom zdravlju hitnih službi tokom nedjelje Svjetskog dana mentalnog zdravlja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana