Салма цио живот носи само овај модел обуће и униште сваку комбинацију, а умjeтност је уопште ходати у њима

Г.С.
Салма цио живот носи само овај модел обуће и униште сваку комбинацију, а умjeтност је уопште ходати у њима

Салма Хајек је можда супруга човjека који је на челу групације Керинг у чијем су власништву неки од најлуксузнијих модних брендова данашњице као што су Gucci, Saint Laurent, Bottega Veneta, Balenciaga, Alexander McQueen, но и даље има проблема да пронађе стил који јој ласка и одговара... Славна Мексиканка ријетко када бриљира у модном смислу, но очито са тим нема проблем јер годинама не мијења свој дискутабилан фазон.

Салма се у сриједу запутила на снимање емисије "Good Morning America ", а папараци су је ухватили на њујоршким улицама на путу до студија. Атрактивна 56-годишњакиња ускочила је у црно од главе до пете, а иако је тешко погријешити са црном, њој је то пошло за руком!

Глумица је изабрала црну хаљину са потписом бренда Missoni која је од кољена до пода пада у трачицама, а употпунила ју је одличним, веома квалитетним сакоом који ипак није успио да спаси читаву ствар.

Допала нам се и њена велика, кожна Balenciaga торба - модел је изразито практичан и класичан, али у исто вријеме модеран и атрактиван. Све је заокружила тамним наочарима за сунце са ретро, мини оквирима и златним накитом, као и врло специфичним сандалама које су заправо привукле пажњу више од свега.

Наиме, Салма се опредијелила за црне сандале од сатена и са отвореном петом, те огромном, дебљом потпетицом и позамашном платформом. Она, баш као и Џенифер Лопез, практично деценијама носи само обућу са платформом и практично је никада нисмо видјели у ципелама које немају исту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана