Salma cio život nosi samo ovaj model obuće i unište svaku kombinaciju, a umjetnost je uopšte hodati u njima

G.S.
Salma cio život nosi samo ovaj model obuće i unište svaku kombinaciju, a umjetnost je uopšte hodati u njima

Salma Hajek je možda supruga čovjeka koji je na čelu grupacije Kering u čijem su vlasništvu neki od najluksuznijih modnih brendova današnjice kao što su Gucci, Saint Laurent, Bottega Veneta, Balenciaga, Alexander McQueen, no i dalje ima problema da pronađe stil koji joj laska i odgovara... Slavna Meksikanka rijetko kada briljira u modnom smislu, no očito sa tim nema problem jer godinama ne mijenja svoj diskutabilan fazon.

Salma se u srijedu zaputila na snimanje emisije "Good Morning America ", a paparaci su je uhvatili na njujorškim ulicama na putu do studija. Atraktivna 56-godišnjakinja uskočila je u crno od glave do pete, a iako je teško pogriješiti sa crnom, njoj je to pošlo za rukom!

Glumica je izabrala crnu haljinu sa potpisom brenda Missoni koja je od koljena do poda pada u tračicama, a upotpunila ju je odličnim, veoma kvalitetnim sakoom koji ipak nije uspio da spasi čitavu stvar.

Dopala nam se i njena velika, kožna Balenciaga torba - model je izrazito praktičan i klasičan, ali u isto vrijeme moderan i atraktivan. Sve je zaokružila tamnim naočarima za sunce sa retro, mini okvirima i zlatnim nakitom, kao i vrlo specifičnim sandalama koje su zapravo privukle pažnju više od svega.

Naime, Salma se opredijelila za crne sandale od satena i sa otvorenom petom, te ogromnom, debljom potpeticom i pozamašnom platformom. Ona, baš kao i Dženifer Lopez, praktično decenijama nosi samo obuću sa platformom i praktično je nikada nismo vidjeli u cipelama koje nemaju istu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana