Пет модела: У оваквим сукњама изгледаћете виткије

GS
Foto: Pirinest

Као и за сваки други одјевни комад и за сукње постоје одређена правила која нашу фигуру чине издуженијом. Уколико желите да постигнете елегантан и модеран изглед искористите неколико малих трикова који ће вашу фигуру визуелно издужити.

Сукња оловка кроја

Овај модел увијек изгледа елегантно и спектакуларно, а такође помаже да се нагласи струк и визуелно смањи обим бокова. Изаберите модел мало испод кољена, без дезена. Ово је савршен избор за сезону јесен/зима, а у комбинацији са џемпером или ролком, те ципелама на потпетицу,изгледаћете беспријекорно.

Сукње на преклоп

Одјевни предмети са нагласком на струк стањују фигуру. Тренутно, оверсизед модели су ИН, па је лако изгубити се у свим тим предимензионираним комадима одјеће. Да бисте то избјегли, изаберите сукње на преклоп: захваљујући овом кроју нагласићете струк и сакрити широке бокове. Боље је дати предност монохроматским моделима, као и сукњама од лаганијег материјала, како би се избјегао додатни и нежељени волумен, пише лепотаиздравље.рс

Плисиране сукње

Вертикалне линије на одјећи помажу да се фигура визуелно издужи. Зато, избор плисиране сукње није само прави са естетске и модне тачке гледишта, већ представља и технику која вам омогућава да фигуру учините виткијом. Можете бирати између једнобојних модела у класичним и пастелним нијансама, као и сложеније опције- са принтом.

Сукње са прорезом

Хаљине и сукње са прорезима не само да изгледају спектакуларно и заводљиво, већ и помажу и стањавању фигуре. Изрез визуелно стањује и издужује ноге. Уз овакву сукњу можете носити ципеле на потпетицу, као и чизме преко кољена.

Сукња на вертикалне пруге

Једна од најпроверенијих и најтраженијих техника стилизовања која нам омогућава да визуелно издужимо силуету и прилагодимо запремине су вертикалне пруге. Може бити велика или мала штампа, као и црно-бијела комбинација или пак вишебојни сет. Пругаста сукња ће вам помоћи да диверсификујете вашу гардеробу, чинећи је занимљивијом и привлачнијом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана