Pet modela: U ovakvim suknjama izgledaćete vitkije

GS
Foto: Pirinest

Kao i za svaki drugi odjevni komad i za suknje postoje određena pravila koja našu figuru čine izduženijom. Ukoliko želite da postignete elegantan i moderan izgled iskoristite nekoliko malih trikova koji će vašu figuru vizuelno izdužiti.

Suknja olovka kroja

Ovaj model uvijek izgleda elegantno i spektakularno, a takođe pomaže da se naglasi struk i vizuelno smanji obim bokova. Izaberite model malo ispod koljena, bez dezena. Ovo je savršen izbor za sezonu jesen/zima, a u kombinaciji sa džemperom ili rolkom, te cipelama na potpeticu,izgledaćete besprijekorno.

Suknje na preklop

Odjevni predmeti sa naglaskom na struk stanjuju figuru. Trenutno, oversized modeli su IN, pa je lako izgubiti se u svim tim predimenzioniranim komadima odjeće. Da biste to izbjegli, izaberite suknje na preklop: zahvaljujući ovom kroju naglasićete struk i sakriti široke bokove. Bolje je dati prednost monohromatskim modelima, kao i suknjama od laganijeg materijala, kako bi se izbjegao dodatni i neželjeni volumen, piše lepotaizdravlje.rs

Plisirane suknje

Vertikalne linije na odjeći pomažu da se figura vizuelno izduži. Zato, izbor plisirane suknje nije samo pravi sa estetske i modne tačke gledišta, već predstavlja i tehniku koja vam omogućava da figuru učinite vitkijom. Možete birati između jednobojnih modela u klasičnim i pastelnim nijansama, kao i složenije opcije- sa printom.

Suknje sa prorezom

Haljine i suknje sa prorezima ne samo da izgledaju spektakularno i zavodljivo, već i pomažu i stanjavanju figure. Izrez vizuelno stanjuje i izdužuje noge. Uz ovakvu suknju možete nositi cipele na potpeticu, kao i čizme preko koljena.

Suknja na vertikalne pruge

Jedna od najproverenijih i najtraženijih tehnika stilizovanja koja nam omogućava da vizuelno izdužimo siluetu i prilagodimo zapremine su vertikalne pruge. Može biti velika ili mala štampa, kao i crno-bijela kombinacija ili pak višebojni set. Prugasta suknja će vam pomoći da diversifikujete vašu garderobu, čineći je zanimljivijom i privlačnijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana