Ови модели панталона пристају свакој жени!

GS
Foto: AdobeStock

Како се вријеме загријева, одустајемо од дебелих и чврстих фармерки. Предлажемо вам неколико модела лаганих и елегантних панталона, са којима можете саставити шармантне комбинације.

Модел панталона који је у посљедње вријеме веома популаран је флуидан, широк, често направљен од сатенских материјала. Иако се не приприја уз тијело, има женственост, чак и због своје лакоће. Може се носити са скупоцјеним блузама и кошуљама, али и са обичнијим комадима.

1. Широке, сатенске са нагласком на струку

Ако желите да усвојите нови "кокет" стил, који је сада у моди, ове елегантне панталоне сатенског изгледа су за вас. Женствене, лијепо рефлектују свјетлост и истичу стил.

Носите их са минималистичким комадима или, ако се осјећате смјело, са сатенским топом. Пазите да не изаберете опцију која је прекратка - овај модел изгледа добро када су ногавице дугачке.

2. Панталоне од еко коже

Не остављајте по страни еко кожне панталоне, јер су оне у моди и увијек ће бити – поготово ако је ријеч о овом слим кроју. Материјал је удобан и савршено прати линију тијела, прилагођавајући се и канцеларијској, елегантнијој или чак лежерној одјећи.

3. Широке панталоне од лаганог свиленог или ланеног материјала

Панталоне од свиленкастог материјала су танке и лагане, савршене за прољеће, али и за љето. Оне фаворизују било коју силуету и могу се носити како са мајицама и лежерним блузама, тако и са елегантнијим кошуљама.

С њима ћете се осјећати пријатно да трчите по граду, али ћете истовремено одисати елеганцијом. За посебнији изглед, носите их са штиклама.

4. Канцеларијски стил

Канцеларијски модел овог кроја никада неће изаћи из моде. Веома су кул чак и у комбинацији са патикама и капуљачом. Наравно, можете носити и са елегантним потпетицама - у канцеларији или на догађајима. 

5. Мушки стил

Мушки стил и овај опуштени крој се веома носи на прољеће, а – посебно у нијансама сиве, у комбинацији са женственијим и деликатнијим бојама, попут розе.

Овај модел је удобан, који нуди елегантан, али исто тако и ноншалантни изглед. За лежерни стил можете да носите патике, али ако желите елегантан изглед, изаберите глежњаче са штиклама, ципеле или мокасине, преноси Сенса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана