Ovi modeli pantalona pristaju svakoj ženi!

GS
Foto: AdobeStock

Kako se vrijeme zagrijeva, odustajemo od debelih i čvrstih farmerki. Predlažemo vam nekoliko modela laganih i elegantnih pantalona, sa kojima možete sastaviti šarmantne kombinacije.

Model pantalona koji je u posljednje vrijeme veoma popularan je fluidan, širok, često napravljen od satenskih materijala. Iako se ne priprija uz tijelo, ima ženstvenost, čak i zbog svoje lakoće. Može se nositi sa skupocjenim bluzama i košuljama, ali i sa običnijim komadima.

1. Široke, satenske sa naglaskom na struku

Ako želite da usvojite novi "koket" stil, koji je sada u modi, ove elegantne pantalone satenskog izgleda su za vas. Ženstvene, lijepo reflektuju svjetlost i ističu stil.

Nosite ih sa minimalističkim komadima ili, ako se osjećate smjelo, sa satenskim topom. Pazite da ne izaberete opciju koja je prekratka - ovaj model izgleda dobro kada su nogavice dugačke.

2. Pantalone od eko kože

Ne ostavljajte po strani eko kožne pantalone, jer su one u modi i uvijek će biti – pogotovo ako je riječ o ovom slim kroju. Materijal je udoban i savršeno prati liniju tijela, prilagođavajući se i kancelarijskoj, elegantnijoj ili čak ležernoj odjeći.

3. Široke pantalone od laganog svilenog ili lanenog materijala

Pantalone od svilenkastog materijala su tanke i lagane, savršene za proljeće, ali i za ljeto. One favorizuju bilo koju siluetu i mogu se nositi kako sa majicama i ležernim bluzama, tako i sa elegantnijim košuljama.

S njima ćete se osjećati prijatno da trčite po gradu, ali ćete istovremeno odisati elegancijom. Za posebniji izgled, nosite ih sa štiklama.

4. Kancelarijski stil

Kancelarijski model ovog kroja nikada neće izaći iz mode. Veoma su kul čak i u kombinaciji sa patikama i kapuljačom. Naravno, možete nositi i sa elegantnim potpeticama - u kancelariji ili na događajima. 

5. Muški stil

Muški stil i ovaj opušteni kroj se veoma nosi na proljeće, a – posebno u nijansama sive, u kombinaciji sa ženstvenijim i delikatnijim bojama, poput roze.

Ovaj model je udoban, koji nudi elegantan, ali isto tako i nonšalantni izgled. Za ležerni stil možete da nosite patike, ali ako želite elegantan izgled, izaberite gležnjače sa štiklama, cipele ili mokasine, prenosi Sensa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana