Ове фризуре носиће се у 2020. години: Промјене почните од косе

Б92
Ове фризуре носиће се у 2020. години: Промјене почните од косе

Нова година увијек доноси промене.

Неко ће одлучити да промјени посао, неко да се затегне и крене на фитнес или у теретану, а има оних који би радо да промјене нешто у свом изгледу.

Код жена та промјена обично почиње од косе. Ако размишљате о овој промјени, предлажемо вам да погледате неку од фризура које ће бити апсолутни хит у 2020. години.

Боб

Боб фризура је ове године била једна од најтраженијих, бар када су познате даме у питању. Једна од оних која је ријешила да има боб фризуру је и Кајли Џенер, која своју праву фризуру и дужину косе показује када се одмара од перика и надоградњи.

Shaggy cut

Ову фризуру учинила је популарном глумица Џенифер Анистон, тачније њен лик Рејчел у серији "Пријатељи". Да се ова фризура поново враћа у моду недавно је потврдила пjевачица Селена Гомез, која је своју фризуру променила у chaggy cut.

Дуге екстензије

Почетком 2019. године веома дуга коса и екстензије постале су популарне, а тако ће се наставити и у слиједећој години, када се очекује да ће екстензије бити популарније него икада.

Ултракратка коса

Ако сте ипак пожељеле да направите драстичну промјену у новој години, фризери препоручују ултракратку косу, која ће такође бити веома популарна. Томе је допринијела и глумица Шарлиз Терон, која се недавно ошишала на кратко.

Нема сумње да ћете са неком од ових фризура изгледати другачије и да ће вам промјена свакако пријати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана