Ove frizure nosiće se u 2020. godini: Promjene počnite od kose

B92
Ove frizure nosiće se u 2020. godini: Promjene počnite od kose

Nova godina uvijek donosi promene.

Neko će odlučiti da promjeni posao, neko da se zategne i krene na fitnes ili u teretanu, a ima onih koji bi rado da promjene nešto u svom izgledu.

Kod žena ta promjena obično počinje od kose. Ako razmišljate o ovoj promjeni, predlažemo vam da pogledate neku od frizura koje će biti apsolutni hit u 2020. godini.

Bob

Bob frizura je ove godine bila jedna od najtraženijih, bar kada su poznate dame u pitanju. Jedna od onih koja je riješila da ima bob frizuru je i Kajli Džener, koja svoju pravu frizuru i dužinu kose pokazuje kada se odmara od perika i nadogradnji.

Shaggy cut

Ovu frizuru učinila je popularnom glumica Dženifer Aniston, tačnije njen lik Rejčel u seriji "Prijatelji". Da se ova frizura ponovo vraća u modu nedavno je potvrdila pjevačica Selena Gomez, koja je svoju frizuru promenila u chaggy cut.

Duge ekstenzije

Početkom 2019. godine veoma duga kosa i ekstenzije postale su popularne, a tako će se nastaviti i u slijedećoj godini, kada se očekuje da će ekstenzije biti popularnije nego ikada.

Ultrakratka kosa

Ako ste ipak poželjele da napravite drastičnu promjenu u novoj godini, frizeri preporučuju ultrakratku kosu, koja će takođe biti veoma popularna. Tome je doprinijela i glumica Šarliz Teron, koja se nedavno ošišala na kratko.

Nema sumnje da ćete sa nekom od ovih frizura izgledati drugačije i da će vam promjena svakako prijati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana