О Мадонином издању на додјели МТВ награда: “Срамотно” VIDEO

Г.С.
О Мадонином издању на додјели МТВ награда: “Срамотно” VIDEO

Водитељ Пирс Морган прокоментарисао је Мадонино појављивање на додјели MTV Video Music Awards, називајући срамотним њен одабир одеће, што је наљутило фанове.

Отварајући додјелу награда, поп звијезда се појавила на сцени у “Барбери” огртачу испод кога је носила црну кожну хаљину и мрежасте чарапе.

Мадона је прво скинула огртач па се обратила публици: “Рекли су да нећемо издржати. Али ми смо још увијек овдје. Срећан 40. рођендан МТВ! Добродошли на MTV Video Music Awards 2021”.

Затим се окренула, показујући позадину у изазовном издању, с обзиром да је хаљина отпозади уствари боди. То је изазвало бројне реакције како на догађају, тако и на мрежама.

Бивши водитељ “Good Morning” шоуа, Пирс Морган њен изглед назвао је “срамотним”. Као одговор, неки корисници Твитера рекли су да је њен изглед “модеран”.

“У својој каријери продала је више од 300 милиона плоча. Једноставно може да се обуче како хоће”; “Изгледа сјајно са 63, надам се да ћу и ја тако изгледати”, само су неки од коментара фанова који су стали у Мадонину одбрану.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана