O Madoninom izdanju na dodjeli MTV nagrada: “Sramotno” VIDEO

G.S.
O Madoninom izdanju na dodjeli MTV nagrada: “Sramotno” VIDEO

Voditelj Pirs Morgan prokomentarisao je Madonino pojavljivanje na dodjeli MTV Video Music Awards, nazivajući sramotnim njen odabir odeće, što je naljutilo fanove.

Otvarajući dodjelu nagrada, pop zvijezda se pojavila na sceni u “Barberi” ogrtaču ispod koga je nosila crnu kožnu haljinu i mrežaste čarape.

Madona je prvo skinula ogrtač pa se obratila publici: “Rekli su da nećemo izdržati. Ali mi smo još uvijek ovdje. Srećan 40. rođendan MTV! Dobrodošli na MTV Video Music Awards 2021”.

Zatim se okrenula, pokazujući pozadinu u izazovnom izdanju, s obzirom da je haljina otpozadi ustvari bodi. To je izazvalo brojne reakcije kako na događaju, tako i na mrežama.

Bivši voditelj “Good Morning” šoua, Pirs Morgan njen izgled nazvao je “sramotnim”. Kao odgovor, neki korisnici Tvitera rekli su da je njen izgled “moderan”.

“U svojoj karijeri prodala je više od 300 miliona ploča. Jednostavno može da se obuče kako hoće”; “Izgleda sjajno sa 63, nadam se da ću i ja tako izgledati”, samo su neki od komentara fanova koji su stali u Madoninu odbranu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana