Најбоље обучене жене у 2019. години: Свака од њих је модна икона за себе

B92
Најбоље обучене жене у 2019. години: Свака од њих је модна икона за себе

На крају године вријеме је да се присјетимо најбољих модних издања познатих дама.

Да је мода веома битна говори податак да се огромне количине новца „обрћу” управо у овој индустрији. Познате даме не либе се да дају позамашне своте новца не би ли биле модерно обучене и засјениле све гдје год да се појаве.

На крају 2019. године вријеме је да се присетимо њихових најбољих издања и изгласамо најлепше обучену жену из свијета познатих за ову годину. С обзиром да је њима све дозвољено, борба за титулу најбоље обучене биће жестока.

Кејт Мидлтон

Војвоткиња од Кембриџа била је веома заузета ове године јер је присуствовала многим забавама и пријемима, али је остала дослиједна свом стилу који поштује краљевски кодекс облачења.

Меланија Трамп

Прва дама Америке позната је по свом прије свега скупом укусу који је постаои трн у оку многима од како се лијепа Меланија усијелила у Бијелу кућу. Ту су скупе ципеле, али и креације познатих модних брендова.

Кејти Холмс

Романтична бунтовница промјенила је свој стил из коријена од како се растала од глумца Џејмија Фокса, а управо због њеног одличног укуса избила је у сам врх модних узора за 2019. годину.

Кејт Бекинсејл

Позната глумица изгледа фантастично у 46. години, а све што обуче ласка њеној фигури па нам је она била логичан избор за нашу модну листу.

Меган Маркл

Многи војвоткињу од Сасекса упоређују са принцезом Дајаном, а осим тога што њих две дијеле ту привилегију да буду чланице краљевске породице обе су познате по свом скромном стилу. Нема те боје коју Меган не умије савршено да изнесе.

 

Кендал Џенер

Једна од сестара клана Кардашијан пријатно нас је изненадила ове године својим избором одјеће. Млада манекенка изгледа сјајно, а због сарадње са многим брендовима има поприлично скуп и претрпан ормар.

Џенифер Лопез

Дива је напунила 50 година, али када видимо како је обучена и како изгледа не бисмо рекли да је напунила више од 35. Напорни тренинзи заслужни су за њен сјајан изглед, а укус за моду увијек је био њено тајно оружје.

Селена Гомез

Нимало лаку годину имала је иза себе и млада пјевачица. Али, као да је сјајним избором гардеробе решил да покаже свом бившем дечку Џастину Биберу шта је изгубио.

Џесика Бил

Она је доказ да је природна љепота увек на цени. Свима је познато њено појављивање са сиједом косом, али и селфији без шминке. када на то додамо савршен избор одеће, јасно нам је зашто је један од најпожељнијих мушкараца на свијету лудо заљубљен у њу.

Блејк Лајвли

Управо је постала мајка трећег дјетета и поред тога што је модно увијек савршена, заслуже дивљење што и поред толико бројне породице и обавеза налази вријеме да се среди и увијек изгледа савршено.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана