Najbolje obučene žene u 2019. godini: Svaka od njih je modna ikona za sebe

B92
Najbolje obučene žene u 2019. godini: Svaka od njih je modna ikona za sebe

Na kraju godine vrijeme je da se prisjetimo najboljih modnih izdanja poznatih dama.

Da je moda veoma bitna govori podatak da se ogromne količine novca „obrću” upravo u ovoj industriji. Poznate dame ne libe se da daju pozamašne svote novca ne bi li bile moderno obučene i zasjenile sve gdje god da se pojave.

Na kraju 2019. godine vrijeme je da se prisetimo njihovih najboljih izdanja i izglasamo najlepše obučenu ženu iz svijeta poznatih za ovu godinu. S obzirom da je njima sve dozvoljeno, borba za titulu najbolje obučene biće žestoka.

Kejt Midlton

Vojvotkinja od Kembridža bila je veoma zauzeta ove godine jer je prisustvovala mnogim zabavama i prijemima, ali je ostala doslijedna svom stilu koji poštuje kraljevski kodeks oblačenja.

Melanija Tramp

Prva dama Amerike poznata je po svom prije svega skupom ukusu koji je postaoi trn u oku mnogima od kako se lijepa Melanija usijelila u Bijelu kuću. Tu su skupe cipele, ali i kreacije poznatih modnih brendova.

Kejti Holms

Romantična buntovnica promjenila je svoj stil iz korijena od kako se rastala od glumca Džejmija Foksa, a upravo zbog njenog odličnog ukusa izbila je u sam vrh modnih uzora za 2019. godinu.

Kejt Bekinsejl

Poznata glumica izgleda fantastično u 46. godini, a sve što obuče laska njenoj figuri pa nam je ona bila logičan izbor za našu modnu listu.

Megan Markl

Mnogi vojvotkinju od Saseksa upoređuju sa princezom Dajanom, a osim toga što njih dve dijele tu privilegiju da budu članice kraljevske porodice obe su poznate po svom skromnom stilu. Nema te boje koju Megan ne umije savršeno da iznese.

 

Kendal Džener

Jedna od sestara klana Kardašijan prijatno nas je iznenadila ove godine svojim izborom odjeće. Mlada manekenka izgleda sjajno, a zbog saradnje sa mnogim brendovima ima poprilično skup i pretrpan ormar.

Dženifer Lopez

Diva je napunila 50 godina, ali kada vidimo kako je obučena i kako izgleda ne bismo rekli da je napunila više od 35. Naporni treninzi zaslužni su za njen sjajan izgled, a ukus za modu uvijek je bio njeno tajno oružje.

Selena Gomez

Nimalo laku godinu imala je iza sebe i mlada pjevačica. Ali, kao da je sjajnim izborom garderobe rešil da pokaže svom bivšem dečku Džastinu Biberu šta je izgubio.

Džesika Bil

Ona je dokaz da je prirodna ljepota uvek na ceni. Svima je poznato njeno pojavljivanje sa sijedom kosom, ali i selfiji bez šminke. kada na to dodamo savršen izbor odeće, jasno nam je zašto je jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu ludo zaljubljen u nju.

Blejk Lajvli

Upravo je postala majka trećeg djeteta i pored toga što je modno uvijek savršena, zasluže divljenje što i pored toliko brojne porodice i obaveza nalazi vrijeme da se sredi i uvijek izgleda savršeno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana