Милена Радуловић у Венецији попут холивудских дива: Дебитовала у креацији домаће дизајнерке

GS
Милена Радуловић у Венецији попут холивудских дива: Дебитовала у креацији домаће дизајнерке

На 80. Венецијанском филмском фестивалу гламурозно је засијала српска глумица Милена Радуловић. На премијери филма "Ферари" појавила се у ансамблу достојном холивудског црвеног тепиха.

И заиста, самом својом појавом, али и кокетним позирањем фотографима, донела је дашак старог Холивуда. То вероватно можемо преписати и фризури, тамноцрвеном кармину и уредном кратком маникиру.

Изгледа да се наше даме све чешће окрећу домаћим креацијама и дизајнерима, па тако смо Милену синоћ гледали у креацији Марије Тарлаћ. Само дан раније, Маријину разиграну жуту креацију понела је Јелена Ђоковић.

Црном дугачком свечаном тоалетом доминира црна "крљушт" од штраса. Има дугачке рукаве, дубок деколте, а на стомаку интересантнан набор. Хаљина је благо провидна, што даје дозу сензуалности, а у комбинацији са неглижеом испод је погођена права мера. У контрасту је са њеним порцеланским теном, тако да и то додаје гламурозној целини каква се може постићи само црном хаљином.

Ултрамодерни боб је стилизовала у благе преломљене локне, а за шминку је био задужен бјути тим који је препознао да оваквој хаљини и прилици доликује нешто јачи црни "смоке еyе" стил.

Како би сва пажња била усмjерена на хаљину, Милена није понела ниједан аксесоар сем прстена, преноси Она.рс

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана