Milena Radulović u Veneciji poput holivudskih diva: Debitovala u kreaciji domaće dizajnerke

GS
Milena Radulović u Veneciji poput holivudskih diva: Debitovala u kreaciji domaće dizajnerke

Na 80. Venecijanskom filmskom festivalu glamurozno je zasijala srpska glumica Milena Radulović. Na premijeri filma "Ferari" pojavila se u ansamblu dostojnom holivudskog crvenog tepiha.

I zaista, samom svojom pojavom, ali i koketnim poziranjem fotografima, donela je dašak starog Holivuda. To verovatno možemo prepisati i frizuri, tamnocrvenom karminu i urednom kratkom manikiru.

Izgleda da se naše dame sve češće okreću domaćim kreacijama i dizajnerima, pa tako smo Milenu sinoć gledali u kreaciji Marije Tarlać. Samo dan ranije, Marijinu razigranu žutu kreaciju ponela je Jelena Đoković.

Crnom dugačkom svečanom toaletom dominira crna "krljušt" od štrasa. Ima dugačke rukave, dubok dekolte, a na stomaku interesantnan nabor. Haljina je blago providna, što daje dozu senzualnosti, a u kombinaciji sa negližeom ispod je pogođena prava mera. U kontrastu je sa njenim porcelanskim tenom, tako da i to dodaje glamuroznoj celini kakva se može postići samo crnom haljinom.

Ultramoderni bob je stilizovala u blage prelomljene lokne, a za šminku je bio zadužen bjuti tim koji je prepoznao da ovakvoj haljini i prilici dolikuje nešto jači crni "smoke eye" stil.

Kako bi sva pažnja bila usmjerena na haljinu, Milena nije ponela nijedan aksesoar sem prstena, prenosi Ona.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana