Лондон: Жена приморана да обрије цијелу главу због погрешно уграђене екстензије

Танјуг
Foto: Принтскрин

ЛОНДОН- Шона Хигинс је фризерском салону у Лондону "Oh So Gorgeous" платила скоро 1.700 долара за надоградњу косе која је требало да јој помогне са губитком косе, међутим након што су јој екстензије оштетиле кожу, била је принуђена да обрије цијелу главу.

Она је на Фејсбуку написала да је истраживала Менди Колинс, власницу фризерског салона, за коју је открила да је награђивана фризерка наведена као "специјалисткиња за екстензије", преноси Нујорк пост.

Када је отишла у салон, Колинс ју је увјерила да ће јој скупе екстензије помоћи код губитка косе.

"Била је увјерена да може да угради екстензије и унапријед је узела 1.691,45 долара у готовини. Чим су уграђене, почели су проблеми", навела је Хигинс.

Пожалила се фризерки, али она јој је рекла да плати додатних 65 долара за другачији метод.

Међутим, недјељу дана касније, "почела је ноћна мора".

"Једна по једна екстензија је почела да отпада, за собом носећи и моју косу", написала је Хигинс, додавши да је глава убрзо почела да јој крвари и да су јој се појавили пликови.

Она је након неког времена посјетила дерматолога, који јој је објаснио да је погрешно постављена надоградња неповратно оштетила њену кожу главе.

Власница салона је одбила да јој врати паре и, умјесто тога, понудила јој је нови метод.

"Прије него што уопште помислите да закорачите у овај салон, прочитајте недавне рецензије на Гуглу. Не дозволите да вам Менди уништи косу", написала је Хигинс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана