London: Žena primorana da obrije cijelu glavu zbog pogrešno ugrađene ekstenzije

Tanjug
Foto: Printskrin

LONDON- Šona Higins je frizerskom salonu u Londonu "Oh So Gorgeous" platila skoro 1.700 dolara za nadogradnju kose koja je trebalo da joj pomogne sa gubitkom kose, međutim nakon što su joj ekstenzije oštetile kožu, bila je prinuđena da obrije cijelu glavu.

Ona je na Fejsbuku napisala da je istraživala Mendi Kolins, vlasnicu frizerskog salona, za koju je otkrila da je nagrađivana frizerka navedena kao "specijalistkinja za ekstenzije", prenosi Nujork post.

Kada je otišla u salon, Kolins ju je uvjerila da će joj skupe ekstenzije pomoći kod gubitka kose.

"Bila je uvjerena da može da ugradi ekstenzije i unaprijed je uzela 1.691,45 dolara u gotovini. Čim su ugrađene, počeli su problemi", navela je Higins.

Požalila se frizerki, ali ona joj je rekla da plati dodatnih 65 dolara za drugačiji metod.

Međutim, nedjelju dana kasnije, "počela je noćna mora".

"Jedna po jedna ekstenzija je počela da otpada, za sobom noseći i moju kosu", napisala je Higins, dodavši da je glava ubrzo počela da joj krvari i da su joj se pojavili plikovi.

Ona je nakon nekog vremena posjetila dermatologa, koji joj je objasnio da je pogrešno postavljena nadogradnja nepovratno oštetila njenu kožu glave.

Vlasnica salona je odbila da joj vrati pare i, umjesto toga, ponudila joj je novi metod.

"Prije nego što uopšte pomislite da zakoračite u ovaj salon, pročitajte nedavne recenzije na Guglu. Ne dozvolite da vam Mendi uništi kosu", napisala je Higins.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana