Кејт Мидлтон заблистала у најновијој модној комбинацији: Њен стил је апсолутни "муст-хаве" ове сезоне!

Г.С.
Кејт Мидлтон заблистала у најновијој модној комбинацији: Њен стил је апсолутни "муст-хаве" ове сезоне!

Кејт Мидлтон, позната по свом непогрешивом стилу, посљедњих пута нас је одушевљавала беспрекорним одјелима. Међутим, недавно је промјенила курс и подсјетила нас на модне трендове из почетка 2000-их, што је изазвало осјећај носталгије.

Ови трендови су се манифестовали не само у фризурама и аксесоарима, већ и у одевним комадима које смо тада обожавали. Војвоткиња је овога пута изабрала да носи удобан и практичан комад за сваки дан - плетени прслук с ролком.

Овај одјевни предмет без рукава и с високом ролком био је један од омиљених почетком 21. вијека. Сада је поновно у моди, долази у разним плетеним верзијама и достојно наслеђује ланене прслуке који су некада били прави летњи модни хит, пише 24седам.

Кејт је одабрала комбинацију у нијансама сиве боје, укључујући тамносиве елегантне панталоне ширих ногавица и тренди плетени сиви прслук. Испод прслука носила је класичну бијелу кошуљу. Панталоне су бренда "Sézane", а модел "Мартин", које је одлично упарила с "Cefinn" прслуком

Њен стајлинг прати све већу популарност неутралних нијанси током јесење сезоне, што се већ могло примјетити и на недавним Недјељама моде. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана